• Snabba leveranser
  • Personlig service
  • Över 5000 artiklar
Kyrksidan
D0BEF6A1-9102-41A7-B9AA-5D814433489FCreated with sketchtool.

Välkommen till vår kyrksida!

Ända sedan 1954 har vi haft som vår uppgift att serva kyrkor och församlingar. Hos oss finns produkter från många olika förlag samlat på ett och samma ställe. Vi har många olika produkter i vårt sortiment. Det kan vara svårt som kund att hitta det man söker när det finns så mycket att välja på. På den här sidan lyfter vi fram produkter och kategorier som vi tror kan intressera dig som jobbar i kyrkan. Här får du tips för konfirmation, söndagsskola, gudstjänst, smågrupper och mycket annat.

Nyheter Församlingsmaterial

Kyrkoårets gudstjänster 2022/2023
Förhandsbeställ ny
QuickLook

Kyrkoårets gudstjänster 2022/2023

Art. nr: 408406
229,00 kr
Utforska fler

Konfirmation

Under konfirmationen får tonåringarna möjlighet att lägga en grund för hela livet. En tid när de kan fördjupa sig i den kristna tron och reflektera över livet. Här nedan hittar du några kategorier med konfamaterial. Hela sortimentet finns i menyn under kategorin Församlingsmaterial.

Söndagsskola & Barntimma

Att få träffa barn i söndagsskola och barntimma är fantastiskt roligt, samtidigt som det kan vara en utmaning. Här har vi samlat sådant som vi tror kan hjälpa dig som ledare.

Gudstjänst

Att fira gudstjänst har varit en del av den kristna kyrkan i århundraden. Den firas runt om över hela vår värld. På gudstjänsten får vi samlas till lovsång tillbedjan och predikan. Här hittar du sådant som är relaterat till gudstjänstfirandet.

Studiegrupper

Har ni en Alpha-grupp i kyrkan? Eller kanske dopundervisning? Här hittar du allt material för det. I många kyrkor träffas man i hemmen i smågrupper, där man läser en bok tillsammans som man samtalar över. Här har vi samlat lite tips för detta.

Präst- & Diakonkläder

403562
QuickLook
779,00 kr

Sång & Musik

Sång och musik är en stor del av kyrkans liv och tradition. Här hittar du några populära kategorier. Hela vårt utbud av noter hittar du i menyn under rubriken Musik, film & noter.

Omsorg & Själavård

Alla drabbas vi någon gång i livet av svåra tider. Människor hamnar i situationer där de behöver bearbeta frågor om död, sorg och saknad. Här har vi som kyrka en stor uppgift. Här har vi samlat böcker på detta tema.

Bevis, foldrar & småtryck

Dop, barnvälsignelse och bröllop är stunder i livet som betyder mycket för oss. Att få ett vackert minne från denna stund är alltid lika uppskattat. Övriga minnen och foldrar finns i menyn under kategorin Församlingsmaterial.

Inspirerande nyheter och erbjudanden!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev