• Snabba leveranser
  • Personlig service
  • Över 5000 artiklar
Kyrksidan
D0BEF6A1-9102-41A7-B9AA-5D814433489FCreated with sketchtool.

Nyheter Församlingsmaterial

Stora Frälsarkransen av glas
QuickLook

Stora Frälsarkransen av glas

Art. nr: 409089
167,00 kr
Utforska fler

Konfirmation

Under konfirmationen får tonåringarna möjlighet att lägga en grund för hela livet. En tid när de kan fördjupa sig i den kristna tron och reflektera över livet. Här nedan hittar du några kategorier med konfamaterial. Hela sortimentet finns i menyn under kategorin Församlingsmaterial.

Söndagsskola & Barntimma

Att få träffa barn i söndagsskola och barntimma är fantastiskt roligt, samtidigt som det kan vara en utmaning. Här har vi samlat sådant som vi tror kan hjälpa dig som ledare.

Barnbiblar

Gudstjänst

Att fira gudstjänst har varit en del av den kristna kyrkan i århundraden. Den firas runt om över hela vår värld. På gudstjänsten får vi samlas till lovsång tillbedjan och predikan. Här hittar du sådant som är relaterat till gudstjänstfirandet.

Studiegrupper

Har ni en Alpha-grupp i kyrkan? Eller kanske dopundervisning? Här hittar du allt material för det. I många kyrkor träffas man i hemmen i smågrupper, där man läser en bok tillsammans som man samtalar över. Här har vi samlat lite tips för detta.

Präst- & Diakonkläder

403582
QuickLook
799,00 kr

Sång & Musik

Sång och musik är en stor del av kyrkans liv och tradition. Här hittar du några populära kategorier. Hela vårt utbud av noter hittar du i menyn under rubriken Musik, film & noter.

Omsorg & Själavård

Alla drabbas vi någon gång i livet av svåra tider. Människor hamnar i situationer där de behöver bearbeta frågor om död, sorg och saknad. Här har vi som kyrka en stor uppgift. Här har vi samlat böcker på detta tema.

Bevis, foldrar & småtryck

Dop, barnvälsignelse och bröllop är stunder i livet som betyder mycket för oss. Att få ett vackert minne från denna stund är alltid lika uppskattat. Övriga minnen och foldrar finns i menyn under kategorin Församlingsmaterial.

Inspirerande nyheter och erbjudanden!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev