• Snabba leveranser
  • Personlig service
  • Över 5000 artiklar
Kyrksidan

Om oss

VÅR HISTORIA:

1954, det är tag sedan nu. Men det var ett händelserikt år som har skrivit in sig i historieböckerna. Bland annat presenterar Volvo sin första sportbilsmodell "Volvo Sport”, Elvis Presley skivdebuterar med låten "That´s all right”, Radiotjänst börjar med regelbundna försökssändningar med television i Sverige och 12 april spelar Bill Haley in ”Rock Around the Clock". Fem dagar senare, på påskafton 1954, startar Axel Bjurenstedt Nya Musik i Jönköping.

OM OSS:

Påskafton 17 april 1954 öppnade Axel Bjurenstedt sin butik Nya Musik- och missionsbokhandeln på Trädgårdsgatan i Jönköping.

Då, som nu, består sortimentet av böcker skrivna utifrån en kristen livsåskådning, skivor av kristen och klassisk utgivning och noter. Vår butik ligger på Oxtorgsgatan 9 i Jönköping, bara ett stenkast från den ursprungliga butiken. Redan från starten kombinerades butiken med en postorderavdelning, något som i dag har utvecklats till att bli den största delen av vår verksamhet – vår webbutik.

Du är alltid välkommen att besöka vår butik på Oxtorgsgatan 9. På ca 175 kvm kan du ta del av hela vårt sortiment och få hjälp av vår kunniga personal. Vi riktar oss till privatpersoner, kyrkor och skolor över hela landet.

I vår BUTIK hittar du, förutom böcker från alla kristna bokförlag, även ett sortiment av CD-skivor med kristen & klassisk utgivning, DVD-filmer och noter för såväl nybörjaren och kören. Vi har även många presentartiklar och kort.

Vår affärsidé är att sälja produkter som utvecklar och engagerar människor i alla åldrar. Vi sätter relationer med människor i första hand där också service och omtänksamhet är hörnstenar i vår verksamhet. Det är viktigt för oss att du som kund, oavsett om du handlar i vår fysiska butik eller webbutik, skall känna dig nöjd med ditt köp.

I dag drivs Nya Musik av David Bokinge, Niklas Bokinge, Johan Bokinge, Henrik Albertsson och Patrik Lindahl.


INSPIRERANDE NYHETER OCH ERBJUDANDEN!

Prenumerera på nyhetsbrevet från Bokhandeln