• Snabba leveranser
 • Personlig service
 • Över 5000 artiklar
Kyrksidan
D0BEF6A1-9102-41A7-B9AA-5D814433489FCreated with sketchtool.
 • Hem
 • Församlingsmaterial
 • Frälsarkransen

FRÄLSARKRANSEN

23 produkter

Frälsarkransen är ett armband med 18 pärlor i olika färger. Biskop Martin Lönnebo skapade den under en resa till Grekland 1995. Frälsarkransen är tillverkad i Indien på Tara Projects i New Delhi och uppfyller bestämmelserna för Fair Trade. Varje pärla tillverkas för hand. 

Frälsarkransen påminner oss om Gud och vill hjälpa oss i vårt böneliv. Till frälsarkransen finns även en hel del annat material som böcker, konfirmationsmaterial och idématerial. Den är populär både för enskilt bruk och i barn- och konfirmationsgrupper.

  VY:
  Frälsarkransen av glas
  Mängdrabatt
  QuickLook

  Frälsarkransen av glas

  Art. nr: 388541
  167,00 kr
  Visar 20 per sida
  1 / 2

  Frågor & svar om frälsarkransen

   

  Vad är frälsarkransen?

  Frälsarkransen är ett armband med 18 pärlor i olika färger. Biskop Martin Lönnebo skapade den under en resa till Grekland 1995. Frälsarkransen är tillverkad i Indien på Tara Projects i New Delhi och uppfyller bestämmelserna för Fair Trade. Varje pärla tillverkas för hand. Frälsarkransen påminner oss om Gud och vill hjälpa oss i vårt böneliv. Till frälsarkransen finns även en hel del annat material som böcker, konfirmationsmaterial och idématerial. Den är populär både för enskilt bruk och i barn- och konfirmationsgrupper.

   

  Vad betyder den gröna pärlan i Frälsarkransen?

  Det finns tre hemlighetspärlor i frälsarkransen, två vita och en grön. Den gröna pärlan vill påminna om medmänsklighet och omsorg om skapelsen.

   

  Hur många pärlor finns det i Frälsarkransen?

  I frälsarkransen finns det 18 olika pärlor med olika betydelse.

  INSPIRERANDE NYHETER OCH ERBJUDANDEN!

  Prenumerera på nyhetsbrevet från Bokhandeln