• Snabba leveranser
  • Personlig service
  • Sedan 1954
Kyrksidan
D0BEF6A1-9102-41A7-B9AA-5D814433489FCreated with sketchtool.

Leverans och returer

Leveranssätt privatpersoner

Vi använder oss av Postnord för leveranser till privatpersoner

- Varubrev 1:a-klass, 29kr
Leveranstid: 1-2 arbetsdagar från att varan är skickad. Leveransen delas ut i din postlåda innan Kl 18:00. Om paketet inte får plats i postlådan kommer det att levereras till ditt närmaste postombud.

- MyPack Collect, 29kr
Leverans till postombud
. Leveranstid: 1–2 arbetsdagar från att varan är skickad. Leveransen skickas till ditt postombud och du aviseras via sms, mejl eller appen PostNord, när du kan hämta den.

- MyPack Home - Hemleverans, 59kr
Flexibel hemleverans. Postnord levererar till ditt hem inom överenskommet tidsfönster vardagar klockan 08–21. Du kan också välja att få leverans även om ingen är hemma.

Dina varor levereras till samma adress som du angivit i betalningssteget. Du får ett meddelande via sms, mejl eller i appen PostNord, när paket är på väg. Då kan du välja dag och tid för leverans till ditt hem, till ditt postombud om du vill hämta varan där, eller till något av våra serviceställen.


Du kan också välja att få ditt paket levererat även om ingen är hemma. Bor du i villa eller radhus kan du välja plats för leverans från en lista, exempelvis carport, altan eller baksida.


Postnord levererar till port eller tomtgräns och du ansvarar för upp- och inbärning. Paketet (försändelsen) kontrolleras och kvitteras av dig vid porten för pall och styckegods, eller vid dörren för paket.
Du kan också enkelt ändra tiden för leverans. När Postnord levererat får du ett sms eller en avisering via mejl.

- Hämta i Butiken
Välj ”Hämta i butik” om du vill hämta din beställning i vår butik. Visa upp din orderbekräftelse tillsammans med giltig legitimation för att hämta ut din beställning.

Leveranssätt kyrkor och skolor

För kyrkor och skolor använder vi oss av Postnord eller DHL för leveranser

- Varubrev 1:a-klass, 29kr
Leveranstid: 1-2 arbetsdagar från att varan är skickad. Leveransen delas ut i din postlåda innan Kl 18:00. Om paketet inte får plats i postlådan kommer det att levereras till ditt närmaste postombud.

- MyPack Collect, 29kr
Leverans till postombud. Leveranstid: 1–2 arbetsdagar från att varan är skickad. Leveransen skickas till ditt postombud och du aviseras via sms, mejl eller appen PostNord, när du kan hämta den.

- DHL Paket, 29kr
DHL kör ut paketet till din leveransadress. Observera att det måste finnas någon på plats vardagar mellan kl. 8.00-16.00.

Transportskador

Alla skador som kan uppstå under transporten hem till dig står Nya Musik för.

Om du vid mottagandet, mot förmodan, skulle upptäcka att försändelsen är transportskadad, antingen på produkten eller på emballaget, ber vi dig att genast på plats anmäla detta till speditören genom att notera skadan på fraktsedeln innan leveransen kvitteras.

Anmäl därefter skadan direkt till oss så att vi på bästa sätt kan hjälpa dig med reklamationen.

Ångerrätt/Returer/Garantier

- Ångerrätt
Vi tillämpar Hemförsäljningslagen samt Konsumentköplagen. Enligt Distans- och Hemförsäljningslagen har kunden alltid rätt att ångra sitt köp inom 14 dagar från mottagandet av varan och utan att behöva uppge någon speciell anledning. Vid åberopande av ångerrätt och öppet köp står du som kund för returfrakten.

Exempel på varor och tjänster där ångerrätten inte gäller:

- En förseglad ljud- eller bildupptagning eller ett förseglat datorprogram och förseglingen har brutits av konsumenten.
- Varor som är specialtillverkade efter konsumentens önskemål eller som har en tydlig personlig prägel.
- Varor som på grund av hälso- eller hygienskäl har förseglats och förseglingen har brutits av konsumenten. Detta gäller t. ex munspel, rörblad och munstycken till blåsinstrument.

- Returer
Kontakta ALLTID oss innan retur av en vara. Är varan defekt eller om vi har packat fel bifogar vi returporto med den rätta varan. Vid felbeställning eller om du vill byta en vara står du som kund för returfrakten. Vi betalar alltid fraktkostnaden för att skicka ersättningsvaror. Vid retur från kund till oss, står kunden för skador som kan uppstå under transporten.

- Garantier
Vi ger dig alltid 3 års garanti mot fabrikationsfel på varor med ett värde av minst 900 kr inom följande kategorier: instrument, mikrofoner, förstärkare, högtalare, mixerbord, effektpedaler.

Om du upptäcker eller misstänker ett fel med din köpta vara, hör alltid av dig till oss först. Vi behöver i så fall få undersöka varan på plats i vår butik.

Om varan behöver skickas, hör av dig så kommer vi överens om fraktsättet.

- Återbetalningar
Sker enligt villkoren från Klarna. För mer info besök Klarna/villkor.


INSPIRERANDE NYHETER OCH ERBJUDANDEN!

Prenumerera på nyhetsbrevet från Bokhandeln