• Snabba leveranser
  • Personlig service
  • Över 5000 artiklar
Kyrksidan

Köpvillkor

Betalsätt Privatpersoner

I samarbete med Klarna AB erbjuder vi fakturabetalning, delbetalning, kontokortsbetalning samt Klarna direkt. Denna betallösning kallas för Klarna Checkout.


Genom att lämna information i kassan godkänner du Klarnas villkor.
Klarna Checkout presenterar viss information för dig så snart du är identifierad. Vilken information du behöver ange för att uppnå identifiering kan variera mellan olika köptillfällen och kunder. Någon kreditupplysning tas aldrig direkt i Klarna Checkout utan vid behov beroende på det betalningsalternativ du har valt. Kreditupplysningar som tas av Klarna påverkar inte din kreditvärdighet och kan inte ses av andra som begär kreditupplysning om dig, t ex banker. Sedan du har identifierats uppvisar Klarna Checkout vilka alternativ som är tillgängliga för just dig. Ett alternativ är förvalt, men du kan alltid välja vilket sätt du vill betala på.


För mer information och fullständiga villkor, vänligen besök www.klarna.com/se. För information om din betalning kontakta Klarnas kundservice. Du kan även se dina fakturor och dess betalstatus på www.klarna.com/se.


Vi erbjuder följande betalsätt:

Faktura:
Vi erbjuder betalning mot Klarna faktura. Ingen fakturaavgift tillkommer. Fakturan skickas via mejl i samband med att ordern skickas från vårt lager. Fakturan har en förfallotid på 30 dagar.
Du kan gå direkt till Klarnas hemsida eller app och få information om din faktura. Där kan du också flytta fram förfallodatumet om du inte kan betala din faktura inom utsatt tid. 


Delbetala:
Alla köp som du väljer att delbetala och alla köp med förlängd betaltid (till exempel ”Köp nu, betala i mars”) samlas på en så kallad månadsfaktura. Månadsfakturan skickas vanligtvis via mejl och är dessutom synlig när du loggar in på Klarnas hemsida eller i appen. Det smidiga med månadsfakturan är att du själv kan bestämma hur mycket du vill betala varje månad och att du när som helst kan betala in det kvarvarande beloppet för att avsluta delbetalningen. På Klarnas hemsida hittar du fullständiga villkor om delbetalning.

Kortbetalning:
Vi erbjuder säker kortbetalning med VISA och Mastercard/Eurocard samt American Express. Inga kortavgifter tillkommer. Inga kortuppgifter lagras hos oss, utan de sparas hos vår samarbetspartner Klarna. Kortbetalningar som hanteras av Klarna är PCI-DSS certifierade. Det innebär att de följer Payment Card Industry Data Security Standard. Det är den högsta standarden av säkerhet i branschen och den omfattar all hantering av data i den kassalösning vi använder.

När du avslutat din beställning görs en reservation av köpesumman på ditt konto. Pengarna dras först från ditt konto när varorna skickas till dig från vårt lager.

Vid eventuella returer betalas pengarna tillbaka till det betalkort du använde vid köpet.
Om kortbetalningen inte godkänns kommer din beställning att hävas. Kontakta då din bank eller kortleverantör.

Klarna Direkt:
Om du har anslutit ditt bankkonto till Klarna kan du använda Klarna Direkt som betalsätt. Det innebär att du betalar i kassan genom att identifiera dig med Mobilt BankID. När din beställning skickas från lagret får du ett mejl från oss om att vi drar pengarna från ditt konto inom en till tre dagar. Om vi inte kan dra pengarna från ditt konto skickar vi en faktura via mejl istället.

Betalsätt Kyrkor/skolor

Förutom ovanstående betalsätt erbjuder vi även faktura till kyrkor och skolor. Fakturan ska betalas så att den är Nya Musik tillhanda senast 30 dagar efter fakturadatum.

 


INSPIRERANDE NYHETER OCH ERBJUDANDEN!

Prenumerera på nyhetsbrevet från Bokhandeln