• Snabba leveranser
 • Personlig service
 • Över 5000 artiklar
Kyrksidan
D0BEF6A1-9102-41A7-B9AA-5D814433489FCreated with sketchtool.
 • Hem
 • Böcker
 • Ungdomsböcker
 • Tidstunneln
Skönlitteratur för ungdomar-MiA Zetterlund

Tidstunneln

Art. nr: 407463

Tillvalsprodukter

  390129

  Tidsboken

  159,00 kr

  I webblager. Vi skickar inom 1-3 arbetsdagar

  169,00 kr
  • Snabba leveranser
  • Personlig service
  • Över 5000 artiklar
  Dela:
  457A4241-B820-406B-9167-C26B27BF088FCreated with sketchtool.1A046288-8442-4F7F-B65F-1304429FE643Created with sketchtool.

  TIDSTUNNELN - Fristående fortsättningen på uppskattade Tidsboken av MiA Zetterlund!

  Änglar har försvunnit! Det borde inte vara fysiskt möjligt, men var i alla Sefären, galaxer och världar är de? När vänner till Ranael försvinner, beslutar skyddsängeln och Tidsboken att i smyg ta reda på hur det ligger till. Jakten leder dem till ett kraftfullt vapen från tidernas början, oväntade allianser, nya Sefärer och en demonfurstes hämnd. Samtidigt har den människa som Ranael fått i uppdrag att beskydda en stor hemlighet. Hemligheten försätter henne i farliga situationer både i verkligheten och på nätet. Den får Tidsboken att ge sig ut på internets mörka sidor och Ranael att bege sig ner på jorden förklädd till människa. Ensam och jagad, av änglar, demoner, virus och människor, ställer sig Ranael och människan ängeln skyddar samma fråga: Vem kan man lita på utan att varken bli lurad, skadad eller avslöjad?

  SAGT OM TIDSBOKEN:

  Zetterlunds berättartekniska lösningar imponerar, liksom förmågan att ge alla aktörer i boken eget språk, en egen röst. Den läsare som söker spänning hittar den i mötet mellan goda och onda krafter både i gestalt av ondskefulla väsen och översittare. Den som vill ha humor hittar sitt, den som vill ta ställning till mobbning och förbön får sitt och den som vill möta de himmelska härskorna i all deras glans får sitt lystmäte. Möten med det gudomliga och med anden iscensätts i symboliska akrobatiska flyguppvisningar, fantastisk sång och strålande fäktningsscener.

  Recension i Dagen

  Zetterlund kan sin bibel och tar med läsaren på en magisk resa där hon visar sin bild av himlen. Att läsa om människor sett ur änglaögon är ett kreativt och roligt författargrepp. Hon skriver om filosofiska och tämligen avancerade teologiska frågor på ett sätt som läsaren kan förstå. Författaren har gott om fantasi, leker med namn och innehållet känns fräscht. Med sin text förmedlar Zetterlund att det är det inre som räknas. Tidsboken är en bra och välskriven bok för ungdomar.

  BTJ-häfte 2, 2016, Anna-Karin Närkling

  INSPIRERANDE NYHETER OCH ERBJUDANDEN!

  Prenumerera på nyhetsbrevet från Bokhandeln