• Snabba leveranser
 • Personlig service
 • Över 5000 artiklar
Kyrksidan
 • Hem
 • Böcker
 • Ungdomsböcker
 • Tidsboken
Ungdomsböcker-Mia Zetterlund

Tidsboken

Art. nr: 390129

Tillvalsprodukter

  Tidstunneln

  Tidstunneln

  129,00 kr
  169,00 kr

  I webblager. Vi skickar inom 1-3 vardagar.

  49,00 kr
  159,00 kr
  • Snabba leveranser
  • Personlig service
  • Över 5000 artiklar
  Dela:
  457A4241-B820-406B-9167-C26B27BF088FCreated with sketchtool.1A046288-8442-4F7F-B65F-1304429FE643Created with sketchtool.

  Rana är elev på Skyddsänglaskolan, men kraven är hårda och det är inte lätt att klara de svåra övningarna i vapenkonst och människokunskap. När det är dags för praktik blir Rana placerad i en högstadieskola i Sverige, förklädd till utbytesstudenten Randy. Snart är skolans hårdaste kille med sitt gäng, ondskans demoner, städänglar och praktikhandledare alla på jakt efter den blivande skyddsängeln. Inte blir det heller enklare när skolans coolaste tjej blir kär i den förklädda Randy och hans bästa människovän vägrar prata med honom just därför. Till ängelns hjälp finns Tidsboken med sin alldeles egna syn på tillvaron. Men det är långt ifrån alltid som Tidsboken hjälper på det sätt som Rana önskar...

  Tidsboken förmedlar budskapet om att våga följa sina drömmar, oavsett vad andra tycker och tror om dem. Att våga stå upp för det som är rätt med risk för mobbning och utanförskap. Men den handlar också om kärlek, vänskap och hur det kan vara att leva med en kristen tro i ett sekulariserat samhälle. Att vi inte behöver vara rädda för mörkret i och omkring oss då de goda krafter som verkar är starkare än ondskan.

  Tidsboken vill förmedla framtidstro och hopp. Att våga gå mot strömmen och följa sina drömmar. Men den berättar också om hur tufft det är att vara fjorton år och ha en tro. Hur svårt det kan vara att gå i skolan och vilja passa in med funderingar om identitet, utanförskap och mobbning. Samtidigt som kampen mellan gott och ont pågår i och utanför oss människor, lyfter vi perspektivet och blicken till Gud. Det goda är starkare och mäktigare än det onda. Det goda är inte en mjäkig tyst betraktare. Nej, det goda och änglarna har mer resurser och makt än vi kan ana.

  Vem är MiA Zetterlund? Så här skriver MiA själv: Jag är är en adopterad, dyslektisk författare som älskar att läsa böcker. När jag inte skriver arbetar jag som diakon och bor med min familj i Sveriges femte största stad. Besök gärna hennes blogg: http://www.miasförfattarkvistar.se/

  INSPIRERANDE NYHETER OCH ERBJUDANDEN!

  Prenumerera på nyhetsbrevet från Bokhandeln