• Snabba leveranser
  • Personlig service
  • Över 10 000 produkter
Kyrksidan
D0BEF6A1-9102-41A7-B9AA-5D814433489FCreated with sketchtool.

Vi kommer inte fortsätta driva musikaffär

Kundinformation gällande Nya Musiks musikavdelning

Nya Musiks verksamhet har sedan många år bestått av bokhandel, musikavdelning och e-handel. Vi har som bolag nu tagit beslutet att fullt ut fokusera på vår försäljning av böcker och kyrkmaterial.

Det innebär att Nya Musik inte kommer fortsätta att driva musikaffär i Jönköping eller på nätet. För oss som bolag är detta ett stort beslut med mycket blandade känslor fram och tillbaka men som ett strategiskt affärsbeslut är vi trygga i att detta är helt rätt.

Men… Jönköping blir inte utan musikaffär. Vi är glada över att ha kommit överens med Musikbörsen om ett förvärv av Nya Musiks musikaffär. Musikbörsen planerar att öppna fysisk butik i Jönköping i slutet av sommaren. Garantiåtaganden på varor som köpts på Nya Musik tar Musikbörsen över.

Sista försäljningsdag för Nya Musiks musikavdelning blir lördag 12 juni 2021.

Vi vill tacka dig som kund på musikavdelningen för gott samarbete under många härliga år och vill samtidigt önska Musikbörsen lycka till med sin satsning i Jönköping!

Vänliga hälsningar

Nya Musik / 210602

Frågor och svar på situationer som kan uppstå för dig som kund i samband med vår förändring.

Fråga: Jag har beställt en vara som inte kommit hem. Vad händer nu?

Svar: Vi kommer att kontakta dig och komma överens med dig om du antingen vill stryka din beställning eller behålla den. Vill du behålla den överlåts den till Musikbörsen.

 

Fråga: Jag har öppet köp på en vara som sträcker sig längre 12 juni, hur funkar det?

Svar: Under de 14 dagarna som öppet köp gäller hos oss så funkar det som vanligt med att du kontaktar oss/kommer in till oss så hjälper vi dig.

 

Fråga: Jag har ett garantiärende. Hur gör jag?

Svar: Fram till den dagen Musikbörsen öppnar sin butik kan du fortfarande kontakta oss på Nya Musik. Vi hjälper dig med ditt garantiärende. Observera att vår gitarrtekniker har semester hela juli. Då kan vi inte erbjuda några reparationer av gitarrer.


INSPIRERANDE NYHETER OCH ERBJUDANDEN!

Prenumerera på nyhetsbrevet från Bokhandeln