• Snabba leveranser
  • Personlig service
  • Över 5000 artiklar
Kyrksidan
D0BEF6A1-9102-41A7-B9AA-5D814433489FCreated with sketchtool.

Vi kommer inte fortsätta driva musikaffär

Kundinformation gällande Nya Musiks musikavdelning

Nya Musiks verksamhet har sedan många år bestått av bokhandel, musikavdelning och e-handel. Vi har som bolag nu tagit beslutet att fullt ut fokusera på vår försäljning av böcker och kyrkmaterial.

Det innebär att Nya Musik inte kommer fortsätta att driva musikaffär i Jönköping eller på nätet. För oss som bolag är detta ett stort beslut med mycket blandade känslor fram och tillbaka men som ett strategiskt affärsbeslut är vi trygga i att detta är helt rätt.

Men… Jönköping blir inte utan musikaffär. Vi är glada över att ha kommit överens med Musikbörsen om ett förvärv av Nya Musiks musikaffär. Musikbörsen planerar att öppna fysisk butik i Jönköping i slutet av sommaren. Garantiåtaganden på varor som köpts på Nya Musik tar Musikbörsen över.

Sista försäljningsdag för Nya Musiks musikavdelning var lördagen den 12 juni 2021.

Vi vill tacka dig som kund på musikavdelningen för gott samarbete under många härliga år och vill samtidigt önska Musikbörsen lycka till med sin satsning i Jönköping!

Vänliga hälsningar

Nya Musik

Frågor och svar på situationer som kan uppstå för dig som kund i samband med vår förändring.

Fråga: Jag har ett garantiärende. Hur gör jag?

Svar: Fram till den dagen Musikbörsen öppnar sin butik kan du fortfarande kontakta oss på Nya Musik. Vi hjälper dig med ditt garantiärende. Observera att vår gitarrtekniker har semester hela juli. Då kan vi inte erbjuda några reparationer av gitarrer.


INSPIRERANDE NYHETER OCH ERBJUDANDEN!

Prenumerera på nyhetsbrevet från Bokhandeln