• Snabba leveranser
 • Personlig service
 • Över 5000 artiklar
Kyrksidan
Tro & vägledning-Greg Laurie, Ellen Vaughn

Jesusrevolutionen

Art. nr: 409698

  I webblager. Vi skickar inom 1-3 vardagar.

  159,00 kr
  229,00 kr
  • Snabba leveranser
  • Personlig service
  • Över 5000 artiklar
  Dela:
  457A4241-B820-406B-9167-C26B27BF088FCreated with sketchtool.1A046288-8442-4F7F-B65F-1304429FE643Created with sketchtool.

  Jesusrörelsen förändrade kyrkan – och den kan förändra dig

  Gud har alltid varit passionerad när det kommer till att förvandla osannolika människor till sina mest hängivna anhängare. Prostituerade och hedningar, skatteindrivare och bedragare, de pompösa och de pampiga – ju mer osannolika, desto mer tycktes det behaga Gud att visa sin makt, styrka och barmhärtighet genom dem. Under 1960- och 1970-talen var USA fullt av många sådana karaktärer – unga män och kvinnor som hade förkastat den konventionella religionen i sina föräldrars generation, som inte följde konventionella regler och som inte passade in. Deras längtan efter något mer blev startskottet för 1900-talets största andliga uppvaknande.

  Upptäck den anmärkningsvärda sanna historien om Jesusrörelsen, en exceptionell tid av folkväckelse, förnyelse och försoning. Greg Laurie och Ellen Vaughn skildrar spännande personliga berättelser under en av de mest omvälvande tiderna i modern historia och drar viktiga paralleller till vår egen tid som präglas av andlig apati och öppen fientlighet mot kristen tro. Författarna ger hopp om en ny folkväckelse för nästa generation osannolika troende.

  För Gud kan alltid skapa en ny Jesusrevolution.

   

  SAGT OM BOKEN

  “På 1960-talet, när jag först mötte Jesus, var det något som pågick för fullt i Kalifornien. Gud var åfärde, och även jag skulle svepas med av den mäktiga Andeutgjutelse som svämmade över i hjärtat på miljontals unga runt om i landet. Jag hörde berättelser om hur Gud räddade vilsekomna tonåringar genom Jesusfolket och utlöste en väckelse, som skakade om både USA och andra länder. Det är därför som Gregs och Ellens nya bok, Jesusrevolutionen, är så viktig och så nödvändig – den berättar om de personer och händelser som gjorde epoken så unik. Jag är säker på att även du kommer att inspireras och uppmuntras av denna rapport om en av den kristna historiens märkligaste väckelser.”

  Joni Eareckson Tada

  Joni and Friends, International Disability Center

   

  “På 1960- och 1970-talen gjorde Gud något unikt. Hans Ande svepte över Amerika och förvandlade oräkneliga människors liv. I sin nya bok, Jesusrevolutionen, tar sig pastor Greg Laurie och Ellen Vaughn en närmare titt på denna otroliga våg av evangelisation och väckelse. Boken är fängslande, full av nåd och med ett tydligt fokus på Bibeln. Vad den framför allt visar är att Gud kan använda sig av vanliga människor för att göra högst ovanliga saker.”

  Craig Groeschel

  pastor och bästsäljande författare

  INSPIRERANDE NYHETER OCH ERBJUDANDEN!

  Prenumerera på nyhetsbrevet från Bokhandeln