• Snabba leveranser
 • Personlig service
 • Över 5000 artiklar
Kyrksidan
Tro & vägledning-Max Lucado

Jesus - Den Gud som känner dig vid namn

Art. nr: 409479

  I webblager. Vi skickar inom 1-3 vardagar.

  239,00 kr
  • Snabba leveranser
  • Personlig service
  • Över 5000 artiklar
  Dela:
  457A4241-B820-406B-9167-C26B27BF088FCreated with sketchtool.1A046288-8442-4F7F-B65F-1304429FE643Created with sketchtool.

  I över trettio år har Max Lucado försökt visa oss vem Jesus är. I hans kanske bästa bok hittills tar han oss vidare på resan mot att lära känna Frälsaren – och hur han är.

  Under trettiotre år gick Jesus igenom allt det som du och jag någon gång har upplevt. Hans fötter blev trötta och huvudet värkte. Han blev frestad och hans krafter sattes på prov. Men vet du vad? Genom att bli människa gjorde Jesus det möjligt för oss att se Gud. Hans tårar är Guds tårar. Hans röst är Guds röst.

  Jesus förstår det du går igenom och han känner till dina dagliga utmaningar och din kamp. Den störste hjälten genom tiderna talar till dig personligen, och i honom kommer du att finna svaret på din djupaste längtan.

   

  ”Universums Gud känner till ditt namn. Han har gått i dina skor.”

  Boken är indelad i sex avdelningar (Immanuel, vän, lärare, mirakelgörare, Guds lamm, Kungen som kommer tillbaka) och beskriver såväl den person Jesus var när han gick på jorden som hur man lever i en personlig relation till honom. Genom att se närmare på Jesu liv, död och uppståndelse – och hans vardag tillsammans med vänner och fiender, hur han ibland drog sig undan och hur han betedde sig på en fest – blir man bekant med Frälsaren som är i centrum för världens mest fantastiska berättelse.

  Man kan mer än bara känna till om Jesus. Man kan uppleva hans kärlek, hans glädje, hans smärta och förstå varför han offrade så mycket för att frälsa oss. Det gör att man tydligare kan se den person man är skapad till att vara.    

   

  Max Lucado är pastorn och författaren som skriver böcker för den som inte gärna läser böcker. Trots det har hans böcker sålts i över 140 miljoner och blivit utgivna på över 50 språk. Hans fängslande och inspirerande berättelser – och härliga träffsäkra humor – gör att hans böcker ligger på topplistorna och ständigt får nya läsare. Han bor med sin fru Denalyn och deras busfrö till hund, Andy, i San Antonio, Texas där han arbetar i Oak Hills Church.

  INSPIRERANDE NYHETER OCH ERBJUDANDEN!

  Prenumerera på nyhetsbrevet från Bokhandeln