• Snabba leveranser
  • Personlig service
  • Över 5000 artiklar
Kyrksidan
Kristna romaner-Amir Tsarfati och Steve Yohm

Bokpaket - Amir Tsarfati och Steve Yohn

Art. nr: BOKPAKET3

  • Spara 79 kr (ord. pris 478 kr)

I webblager. Vi skickar inom 1-3 arbetsdagar

399,00 kr
  • Snabba leveranser
  • Personlig service
  • Över 5000 artiklar
Dela:
457A4241-B820-406B-9167-C26B27BF088FCreated with sketchtool.1A046288-8442-4F7F-B65F-1304429FE643Created with sketchtool.

Paket med romaner av Amir Tsarfati och Steve Yohn till specialpris!

Paketet innehåller:

Operation Joktan - Amir Tsarfati och Steve Yohn

Dödligt dubbelspel - Amir Tsarfati och Steve Yohn

 

Operation Joktan

USA Today och Publishers Weekly bästsäljare

”Det var en helt perfekt dag – ända tills skottlossningen startade.”

Nir Tavor är anställd av den israeliska försvarsmakten, men blir snabbt rekryterad som hemlig agent av säkerhetstjänsten Mossad.

Nicole le Roux är en framgångsrik modell med en oväntad, dold talang.

En terroristattack för dem samman, men arbetet tvingar dem från varandra – tills de plötsligt dyker upp i varandras väg igen.

Men det är inte upplagt för någon romantik. Medan våldsamma, radikala krafter hotar att skapa kaos och ödeläggelse i Mellanöstern, måste de samarbeta för att stoppa extremisterna. Nicole tvingas bidra med sina värdefulla kunskaper och Nir genomför uppdrag ute i fält på sitt eget högst kontroversiella sätt. Varje nytt och nervpirrande steg under operationen för dem närmare sanningen – och närmare faran.

Spänningsromanen är nästan omöjlig att lägga ifrån sig och bygger på såväl verkliga händelser som erfarenheter från Amir Tsarfatis tid inom det israeliska försvaret. På ett otroligt fängslande och mästerligt sätt belyser författarna hur avgörande världshändelser ofta utspelar sig i det fördolda, helt utanför massmedias insyn.

Amr Tsarfati är född i Israel och har tidigare varit major inom det israeliska försvaret (IDF). Steve Yohn är en välkänd författare och redaktör.

Dödligt dubbelspel

Fristående uppföljaren till Operation Joktan är fylld av spänning, livsfarliga situationer, romantik och internationella intriger – och ger dig samtidigt en inblick i en Mossad-agents liv och uppdrag.

Ett kärnvapenhot. Mossad-agenter har avslöjat Irans planer att smuggla ospårbara massförstörelsevapen in i Israel. Klockan tickar och de båda agenterna Nir Tavor och Nicole le Roux kan inte agera snabbt nog.

Nir och Nicole blir snart fångade i en stormvind av lönnmord, spionage och dolda spaningsuppdrag och kämpar mot klockan för att stoppa hotet mot hela Mellanöstern. De dras ständigt mot nya faror – och till varandra – men fångas i ett nät av dödliga hemligheter. Kan de verkligen offra sina egna liv för att rädda miljontals andra?

Den spänningsromanen är nästan omöjlig att lägga ifrån sig och bygger på såväl dagsaktuella, verkliga händelser som erfarenheter från Amir Tsarfatis tid inom det israeliska försvaret. En läsupplevelse som håller dig fängslad från första sidan.

Amr Tsarfati är född i Israel och har tidigare varit major inom det israeliska försvaret (IDF). Han har skrivit flera bästsäljande böcker, varav flera finns utgivna på svenska. Amir bor med sin fru och fyra barn i norra Israel.

Steve Yohn är en välkänd författare och redaktör. Han har varit medförfattare till fem spänningsromaner och har spökskrivit sex andra. Steve bor utanför Denver tillsammans med sin fru och deras dotter.

INSPIRERANDE NYHETER OCH ERBJUDANDEN!

Prenumerera på nyhetsbrevet från Bokhandeln