• Snabba leveranser
 • Personlig service
 • Över 10 000 produkter
Kyrksidan
D0BEF6A1-9102-41A7-B9AA-5D814433489FCreated with sketchtool.
Keyboards-Roland

Roland GO:PIANO

Art. nr: 395890

  I lager. Skickas inom 1-3 vardagar.

  3 295,00 kr
  • Snabba leveranser
  • Personlig service
  • Över 10 000 produkter
  Dela:
  457A4241-B820-406B-9167-C26B27BF088FCreated with sketchtool.1A046288-8442-4F7F-B65F-1304429FE643Created with sketchtool.

  GO:PIANO är en portabel keyboard från Roland inriktad på pianospel, med 61 pianoformade tangenter och inbyggda högtalare.

  • 40 ljud av mycket hög kvalitet fördelat över många olika sorters instrument
  • Ovanligt bra pianoljud med "damper resonance" och hela 128 toners polyfoni
  • 61 tangenter med samma form som pianotangenter, där de vita har Ivory Feel (ytskikt med elfenbenskänsla)
  • Inbyggda högtalare på 5W
  • Stor och tydlig LCD-skärm
  • Inbyggd Bluetooth för att t.ex. strömma musik trådlöst eller använda Rolands gratis-appar
  • Möjlighet till batteridrift, för ultimat portabilitet
  • Hörlursuttag där du även kan ansluta en mixer eller högtalare
  • Ljudingång med minitele-kontakt för anslutning av alla sorters musikspelare
  • Pedal-ingång

  Roland erbjuder för första gången en keyboard i budget-prisklassen, inriktad särskilt till aspirerande pianister! GO:PIANO bjuder på bättre tangenter och pianoljud än vi någonsin varit vana vid i detta segment!

  Varför lägga pengar på hundratals ljud, hundratals bakgrundskomp, och en uppsjö extra funktioner i en keyboard till en aspirerande pianist, när det som den personen egentligen behöver mest är en pianoupplevelse av så hög klass att det blir roligt att spela och lära sig? Så tänkte förmodligen Roland när de utvecklade GO:PIANO! Borta är ljud- och kompbanker med 500+ ljud och stilar, borta är flerspårs inspelning och lysande tangenter.

  Istället föräras vi med det bästa pianoljudet prisklassen någonsin skådat, med hela 128 toners polyfoni (hur många toner som kan ljud samtidigt). Ljudet är hämtat från Rolands dyrare digitalpianon, och har "damper resonance", alltså den akustik som resonanslådan ger upphov till när pedalen är nedtryckt och alla dämmare lyfts upp. Detta kombinerat med riktigt sköna tangenter räcker långt för nybörjaren. Tangenterna är inte "vägda", som på ett digitalpiano, men de har både formen och - på de vita tangenterna - ytskiktet gemensamt med tangenterna på en riktig flygel eller ett riktigt piano.

  De 40 ljud som väl finns är av riktigt bra kvalitet, ett snäpp bättre än vad vi kommit att förvänta oss av detta segment! Du finner en bra blandning av pianon, elpianon, orglar, stråk, blås, med mera. Naturligtvis finns en metronom, för de kanske tråkiga men ack så nyttiga och viktiga teknikövningarna! Den stora och tydliga LCD-skärmen gör det lätt att ställa in den och en massa andra inställningar GO:PIANO låter dig påverka.

  Precis som Rolands senaste digitalpianon så har GO:PIANO inbyggd Bluetooth! Detta innebär att du kan ansluta trådlöst med din smartphone eller surfplatta för att komma åt spännande och fiffiga funktioner! Du kan till exempel strömma ljud trådlöst från musikappar eller videos, och spela tillsammans med dina favoritartister! Eller bara lyssna och njuta, och låta GO:PIANO vara en lyxig Bluetooth-högtalare! Du kan även ladda ner appar gratis från Roland, eller använda inspelningsappar från andra tillverkare och börja skapa musik. Eller varför inte utnyttja dagens grymma online-lektioner för att förbättra ditt spelande ännu mer!

  Funderat på att prova på gatumusikant-livet? Eller gillar du att ligga i soffan med din keyboard och lägga till lite stämningsfull musik till dina favorit-TV-program? Då är möjligheten till batteridrift av GO:PIANO din räddning! De inbyggda högtalarna ger ett imponerande ljud med tanke på storleken och att keyboarden kan drivas på ynkliga batterier! Om du av någon anledning inte bör störa din omgivning finns naturligtvis hörlursuttag på baksidan. I samma uttag kan du även ansluta ett mixerbord eller högtalare. Jämte dessa hittar du så klart ett uttag för pedal, något ingen pianist vill vara utan! Köp gärna till pedalen DP-10 från Roland, för bäst upplevelse!


  Andra tittade också på

  INSPIRERANDE NYHETER OCH ERBJUDANDEN!

  Prenumerera på nyhetsbrevet från Bokhandeln