• Snabba leveranser
 • Personlig service
 • Över 10 000 produkter
Kyrksidan
D0BEF6A1-9102-41A7-B9AA-5D814433489FCreated with sketchtool.
Digitalpianon-Roland

Roland Kiyola KF-10, Valnöt

Art. nr: 404130

  Beställningsvara, kontakta oss!

  46 095,00 kr
  • Snabba leveranser
  • Personlig service
  • Över 10 000 produkter
  Dela:
  457A4241-B820-406B-9167-C26B27BF088FCreated with sketchtool.1A046288-8442-4F7F-B65F-1304429FE643Created with sketchtool.

  Konstnärligt digitalpiano kombinerar handbyggt kabinett av solitt trä med SuperNATURAL modelleringsteknologi.

   

  Digital teknologi möter hantverkstradition i det nya KIYOLA KF-10. Skapat i samarbete mellan Roland och den japanska möbeldesignern Karimoku, når detta eleganta digitalpiano en perfekt harmoni av form och funktion: ett kraftfullt instrument som ger ett sofistikerat intryck i ditt hem. Med ett modellnamn som översatt betyder ”elegans och skönhet”, är KIYOLA KF-10 visuellt unikt i dagens moderna pianomarknad, och erbjuder ett helt naturligt, handgjort träkabinett som kompletterar ditt hem och din livsstil. Samtidigt ger Rolands innovativa digitala pianoteknologi den musikaliska prestanda du vill ha som musiker, med flaggskeppsfunktioner som inkluderar SuperNATURAL Piano ljudmodellering, dynamisk avkänningsteknologi via den nya klaviaturen PHA-50, trådlös anslutning via Bluetooth® till dina favoritappar för musikskapande och en dynamisk uppsättning högtalare som fyller ditt hem med välljud. Finns tillgänglig i valnöt- (Walnut) eller ekfinish (Pure Oak), och en pedalenhet och ergonomiskt designad pianopall medföljer. KIYOLA KF-10 är ett digitalpiano man både beundrar och har nöje av.

   

   

  Sticker ut ur mängden med ett handbyggt träkabinett från Karimoku

  Designat in-house av Karimoku – Japans största möbeltillverkare sedan 1940, och en välkänd förespråkare av miljövänliga träslag med låga värden av formaldehyd – är KIYOLA KF-10 olikt alla andra pianon på marknaden. Handbyggt i Japan av naturträ, ger det ett resultat som är ett slimmat, stilrent och ergonomiskt format kabinett som kompletterar ditt hem som en fin handbyggd möbel. Med individuell ådring som är unikt för varje piano, liksom dess naturliga åldringsprocess, är detta piano perfekt för musikern som vill ge ett personligt intryck oavsett om man väljer en finish som valnöt (KF-10-KW) eller ek (KF-10-KO).

   

  Rent, naturligt trä ger en kvalitet du både kan se och känna

  Att beundra på avstånd räcker inte. Man vill röra vid och känna KIYOLA KF-10. Kabinettets mjukt formade sidopaneler är inspirerade av Karimokus exklusiva soffor och de slanka benen gör att den passar in i ditt hem. Genom att begränsa antalet kontroller, bevarar KIYOLA KF-10 ett organiskt utseende, och med volymkontrollen och knappar placerade vid sidan förhindras distraktion när du spelar. Pianolocket fungerar även som notställ för en design som är enkel och kompakt. Genom år av ägarskap kommer du att uppskatta hur vackert instrumentet åldras, precis som man förväntar sig av gamla fina instrument och möbler.

   

  Ergonomisk pianopall stöttar din hållning och skyddar din ryggrad

  Att sitta fel längre stunder på en dåligt designad pianopall kan vara obekvämt och kan orsaka stress på skelett och leder, smärta i ländryggen och, över tid, skada din ryggrad. För att motverka detta, drar KIYOLA KF-10 nytta av Karimokus breda erfarenhet av möbeldesign och närliggande vetenskaplig forskning och inkluderar en ergonomiskt designad pianopall. Extensivt studerad och testad av de japanska hantverkarna, har den en distinkt välvd form som främjar en god hållning, en bredare sittyta som fördelar din kroppsvikt på ett jämnare sätt och en kudde av mjukt högdensitetsskum. Resultatet innebär att du bekvämt kan spela långa stunder utan fara för hälsan.

  INSPIRERANDE NYHETER OCH ERBJUDANDEN!

  Prenumerera på nyhetsbrevet från Bokhandeln