• Snabba leveranser
 • Personlig service
 • Över 5000 artiklar
Kyrksidan
Gospel/Soul/R&B-Nomark

Soar - CD

Art. nr: 409316

Tillvalsprodukter

  Soar - Drömmar, längtor och fyrar

  Soar - Drömmar, längtor och fyrar

  250,00 kr

  I webblager. Vi skickar inom 1-3 vardagar.

  169,00 kr
  • Snabba leveranser
  • Personlig service
  • Över 5000 artiklar
  Dela:
  457A4241-B820-406B-9167-C26B27BF088FCreated with sketchtool.1A046288-8442-4F7F-B65F-1304429FE643Created with sketchtool.

  Albumet "Soar" innehåller nio nyskrivna pop/soul-låtar med lite gospeltouch här och var. Låtarna är skrivna av Ulf Nomark och skivan är producerad av Alfredo Reed från Argentina. Mattias Bylund, som för övrigt har gjort stråkarrangemang till både Taylor Swift och Justin Timberlake, står för stråk- och blåsarrangemangen på skivan. Sången är lagd i Nomark Sweden Studios av Ulf och Åsa Nomark. Mixad av David Petersson i Prodomedia i Växjö samt mastrad av Sören von Malmborg i Cosmos studios, Stockholm.

  - Vi är otroligt glada och nöjda med albumet, det känns väldigt spännande. Bara detta att vi samarbetar med producenten Alfredo Reed från Argentina, är otroligt kul! Han lyckas plocka fram så otroligt mycket ur Ulfs låtar och vi tycker att resultatet blir en skiva som är varierad och har en stor spännvidd med alltifrån stora ballader med smäktande stråk till svängiga soul-pop-doftande låtar som förhoppningsvis får lyssnaren att dansa runt därhemma, säger Åsa.

  Skivan som rör sig i ett musikaliskt landskap mellan pop och gospel och handlar mycket om drömmar och att inspirera människor till att följa sin längtan.

  - Vårt skapande rör sig gärna över flera musikaliska uttryck, vare sig det är svängig gospeldoftande pop, eller dansanta popdängor till mäktiga ballader med nästan musikal-touch. Det som förenar alla låtarna är förmodligen texterna som alltid har någon form av intention att peppa och sprida positiv energi till lyssnaren”, säger Ulf.

  1. Brighter day

  2. My favourite

  3. Soar

  4. I won't let you fall

  5. In the arms of love again

  6. Tell me

  7. My life, my me, my now

  8. Like this

  9. What are we fighting for

  Tillvalsprodukter

  Soar - Drömmar, längtor och fyrar
  Soar - Drömmar, längtor och fyrar
  250,00 kr
  Finns i lager

  INSPIRERANDE NYHETER OCH ERBJUDANDEN!

  Prenumerera på nyhetsbrevet från Bokhandeln