• Snabba leveranser
 • Personlig service
 • Över 5000 artiklar
Kyrksidan
Gospel/Soul/R&B-Samuel Ljungblahd

Samuel Ljungblahd - CD

Art. nr: 313962

  I webblager. Vi skickar inom 1-3 vardagar.

  59,00 kr
  • Snabba leveranser
  • Personlig service
  • Över 5000 artiklar
  Dela:
  457A4241-B820-406B-9167-C26B27BF088FCreated with sketchtool.1A046288-8442-4F7F-B65F-1304429FE643Created with sketchtool.

  Så är det äntligen dags för ett av de mest efterlängtade skivsläppen på länge. Det är Samuel Ljungblahd som, släpper sin första fullängdare.

  Även om detta är Samuels första fullängdare så saknar Samuel absolut inte erfarenhet, han har varit en fl

  Med ett sound och en röst som för tankarna till soulens gyllene 60- och 70-tal släpper nu Samuel Ljungblad sin självbetitlade debutskiva. Förstasingeln från albumet "Feel U Deep In My Heart" är en ljuv soulballad som successivt växer för att landa i en mäktig slutrefräng. I ryggen har Samuel ett livespelande 12-mannaband (!) som ger en fantastisk kuliss till Samuels röst. Och rösten, ja rösten, vad ska man säga... här finns hela spektrat från mjukt till hårt, från högt till lågt. Det här är utan tvivel en av senare års största svenska soultalanger som äntligen gör sin röst hörd för den breda massan.

  Samuel Ljungblahd är Umeåkillen som under sin gymnasietid fick upp ögonen för musik, då främst soulmusiken och gospeln, stilar som han sedan dess förblivit trogen. Stora förebilder under uppväxten var, och är även idag Stevie Wonder, Donnie Hathaway, Kirk Franklin m.fl. vilket blir tydligt redan vid en första lyssning på skivan. Kontakten med dessa artister har inspirerat Samuel att själv skriva låtar i samma skola, dock med en personlig och i många fall banbrytande prägel, inte minst genom tydliga influenser av hip-hopmusiken, både i attityd och sound. Att det finns en publik för denna musik bevisas genom att Samuel genom åren har vuxit fram till en etablerad och efterfrågad artist i många sammanhang

  INSPIRERANDE NYHETER OCH ERBJUDANDEN!

  Prenumerera på nyhetsbrevet från Bokhandeln