• Snabba leveranser
 • Personlig service
 • Över 5000 artiklar
Kyrksidan
Andaktsböcker & bönböcker-Knut Tveitereid

Minutbibeln

Art. nr: 383303

  I webblager. Vi skickar inom 1-3 vardagar.

  225,00 kr
  • Snabba leveranser
  • Personlig service
  • Över 5000 artiklar
  Dela:
  457A4241-B820-406B-9167-C26B27BF088FCreated with sketchtool.1A046288-8442-4F7F-B65F-1304429FE643Created with sketchtool.

  Denna bok är en Print On Demand-titel, vilket innebär att förlaget trycker en liten upplaga allt eftersom. Finns den inte i lager kan leveranstiden vara 2-3 veckor.

  På ett sätt är Bibeln en helt överkomlig bok. Huvudpoängen i Bibeln är så lättfattlig att vem som helst kan få tag i den. Den handlar om Jesus. Den handlar om dig. Den handlar om möjligheten att komma ut ur detta livet levande. På ett annat sätt är Bibeln en ganska oöverkomlig bok. Den pratar om stora och komplicerade saker, och den säger det med ord som i bästa fall var vanliga för flera tusen år sedan, i kulturer mycket olika vår egen. ´Minutbibeln´ är skriven för att det ska bli enklare att få till bibelläsningen.

  Så skriver Knut Tveitereid i förordet till Minutbibeln, en bok som presenterar ett nytt sätt för ungdomar (och kanske vuxna?) att komma in i regelbunden bibelläsning på ett enkelt och vardagsnära sätt - och att låta det växa vidare till reflektion och andakt.

  Minutbibeln är uppdelad i 365 avsnitt, ett för varje dag under ett helt år. Den tar läsaren med på en vandring genom hela Bibeln - 1 januari börjar med skapelsen, och 31 december handlar om Jesu återkomst. Varje avsnitt har en eller flera bibeltexter samt en kommentar med något för läsaren att fundera över och tillämpa i sitt eget liv, något att lära utantill, något att studera vidare eller en berättelse där Bibelns ord blir tydligt. Varje dag finns också "länkar" till andra texter att läsa i "Minutbibeln" samt en hänvisning till ett "femminutersställe" att läsa i vanliga Bibeln om man vill gå vidare.

  Det är tänkt att själva läsningen varje dag ska gå på en minut - helt överkomligt!

  Faktarutor, register att leta i och tips om hur man söker sig vidare gör också att läsaren får en rejäl dos vanlig och mer oväntad bibelkunskap under året.

  INSPIRERANDE NYHETER OCH ERBJUDANDEN!

  Prenumerera på nyhetsbrevet från Bokhandeln