• Snabba leveranser
 • Personlig service
 • Över 5000 artiklar
Kyrksidan
Tro & vägledning-Alf B Svensson

Upptäck alla dina gåvor

Art. nr: 408068

  I webblager. Vi skickar inom 1-3 vardagar.

  159,00 kr
  • Snabba leveranser
  • Personlig service
  • Över 5000 artiklar
  Dela:
  457A4241-B820-406B-9167-C26B27BF088FCreated with sketchtool.1A046288-8442-4F7F-B65F-1304429FE643Created with sketchtool.

  I kyrkan hör vi ofta att Gud har en plan för vårt liv. Men vi får sällan veta hur vi upptäcker våra gåvor, så att vi kan förverkliga den planen. Det finns många böcker som handlar om de så kallade andliga nådegåvorna. Men de tar inte upp alla våra naturliga gåvor som vi också fått av Gud och som också är lika viktiga.

  Utifrån sin erfarenhet som psykolog och föreläsare skriver Alf B Svensson om både våra naturliga och våra andliga gåvor på ett helt nytt och annorlunda sätt. Vill du upptäcka och utveckla alla dina gåvor och talanger? Då är den här boken till dig – särskilt om du är ung. Men också till dig som är förälder, mor- och farförälder, ungdomsledare eller pastor.

  Alf B Svensson är legitimerad psykolog och har under många år varit en av vårt lands mest efterfrågade föreläsare om barn, familj och äktenskap. Han har också skrivit tio böcker som sålts i mer än 100 000 exemplar.

  Boka Alf B Svensson till din församling för medverkan på en vanlig söndagsgudstjänst, på en temakväll eller en ungdomssamling.

  Denna bok skulle jag vilja ge till alla. Det finns alldeles för många nedgrävda talanger i oss som denna värld innerligt väl behöver få del av.

  Britta Bolmenäs, pastor Värnamo missionskyrka

   

  "Egentligen hade jag inte tänkt att skriva någon mer bok. Men så kom jag på att jag hade undervisat om hur vi upptäcker och utvecklar alla våra gåvor, på ett helt nytt sätt. Något som inte bara vuxna utan också många tonåringar och även barn uppskattat. Om våra barn upptäcker sina gåvor, är risken inte så stor att de drabbas av psykisk ohälsa och dålig självkänsla. Inte heller att de lämnar församlingen.

  När jag ska berätta något för min fru försöker jag alltid använda så få ord som möjligt. Så är det också när jag ska skriva en bok. Bland annat för att många säger att de inte hinner eller orkar läsa en tjock bok. Därför har boken bara 88 sidor."

  INSPIRERANDE NYHETER OCH ERBJUDANDEN!

  Prenumerera på nyhetsbrevet från Bokhandeln