• Snabba leveranser
 • Personlig service
 • Över 5000 artiklar
Kyrksidan
 • Hem
 • Böcker
 • Skapad för att drömma
Tro & vägledning-Rick Warren

Skapad för att drömma

Art. nr: 410894

  I webblager. Vi skickar inom 1-3 vardagar.

  189,00 kr
  • Snabba leveranser
  • Personlig service
  • Över 5000 artiklar
  Dela:
  457A4241-B820-406B-9167-C26B27BF088FCreated with sketchtool.1A046288-8442-4F7F-B65F-1304429FE643Created with sketchtool.

  I denna kortfattade men kärnfulla bok förklarar den uppskattade pastorn och bibel­läraren Rick Warren det förlopp Gud använder för att uppfylla sin dröm för ditt liv.

  Skapad för att drömma bygger på två löften i Bibeln:

  ”Jag vet vilka planer jag har för er, säger Herren. Det är planer för välgång och inte något ont, för att ge er en framtid och ett hopp.” (Jeremia 29:11, nuBibeln)

  Gud kan göra vad som helst, vet du – långt mer än du någonsin kan föreställa dig, gissa eller begära i dina vildaste drömmar! (Efesierbrevet 3:20, The Message)

  Med hjälp av välbekanta personer i Bibeln tar pastor Rick dig igenom trons sex stadier som Gud använder för att få människor att växa till i andlig mognad och samtidigt uppfylla de drömmar han ger dem.

  Den här processen är densamma som Gud kommer att använda om och om igen i ditt liv. Du kommer att tänka: ”Så det var därför det hände!” och du kommer att vara förberedd på allt som Gud har drömt om för din framtid.

  Denna bok kan leda till stora förändringar i ditt liv. Läs den och ge den sedan till en vän.

   

  OM FÖRFATTAREN

  I en artikel i Time Magazine utsågs Rick Warren till den mest inflytelserika andliga ledaren i USA och en av de 100 mest inflytelserika personerna i världen.

  Pastor Ricks böcker har tryckts i tiotals miljoner exemplar på 200 språk. Hans mest kända böcker, Leva med mål och mening, och Församling med mål och mening, utsågs tre gånger i nationella undersökningar bland pastorer (av Gallup, Barna och Lifeway) till de två mest hjälpsamma böckerna i tryck.

  Rick och hans fru Kay har grundat Saddleback Church, Purpose Driven Network, PEACE Plan och Hope for Mental Health. Han är medgrundare till Celebrate Recovery tillsammans med John Baker.

  INSPIRERANDE NYHETER OCH ERBJUDANDEN!

  Prenumerera på nyhetsbrevet från Bokhandeln