• Snabba leveranser
 • Personlig service
 • Över 5000 artiklar
Kyrksidan
 • Hem
 • Böcker
 • Singellivet;ett liv i förnöjsamhet med längtan efter tvåsamhet
Relationer-John Breneman , Gunilla Ludvigsson

Singellivet;ett liv i förnöjsamhet med längtan efter tvåsamhet

Art. nr: 410592

  I webblager. Vi skickar inom 1-3 vardagar.

  229,00 kr
  • Snabba leveranser
  • Personlig service
  • Över 5000 artiklar
  Dela:
  457A4241-B820-406B-9167-C26B27BF088FCreated with sketchtool.1A046288-8442-4F7F-B65F-1304429FE643Created with sketchtool.

  I en tid där singelliv blir allt vanligare erbjuder John Breneman och Gunilla Ludvigsson en unik och insiktsfull inblick i kristna singlars vardag och utmaningar. Med en kombination av personliga berättelser, Bibelns undervisning och själavårdande råd får både den som lever singelliv, församlingsledare, själavårdare och andra läsare viktiga insikter.

  De resonerar kring singelskapets utmaningar i form av längtan, tankar, val och känslor, samt hur församlingen kan bli mer som en familj och ett hem för singlar, liksom för alla som vill tillhöra Kristi kropp och vara ett redskap för Gud.

  Boken avslutas med en studiedel som passar utmärkt för såväl enskild reflektion som för gruppsamtal.

  "Uppmuntrar på ett äkta och enkelt sätt till ärlighet och öppenhet om singellivets känslor och tankar. Det är befriande att få hjälp att flytta fokus från den relation man inte har till de man har, samtidigt som längtan får finnas." Maria Smeds, EFS-präst

  "Frågor som rör relationer, äktenskap och liv som singel är mer brännande än någonsin – liksom den förlamande rädslan för ensamhet. Därför är Singellivet en efterlängtad bok och den möter läsaren med ett unikt innehåll." Stefan Gustavsson, direktor för Apologia – centrum för kristen apologetik

   

  John Breneman är teolog från USA och en av grundarna till Kristna Själavårdsinstitutet (KRIS). Han jobbar som lärare och samtalsterapeut och har tillsammans med sin hustru Judith tidigare skrivit boken Lär känna varandra. De håller också äktenskapskurser.

  Gunilla Ludvigsson är utbildad barnmorska och jobbar till vardags som skolsköterska och samtalsterapeut. Hon föreläser och ger kurser, både i egen regi och genom Kristna Själavårdsinstitutet (KRIS). Detta är hennes första bok.

  INSPIRERANDE NYHETER OCH ERBJUDANDEN!

  Prenumerera på nyhetsbrevet från Bokhandeln