• Snabba leveranser
 • Personlig service
 • Över 5000 artiklar
Kyrksidan
 • Hem
 • Böcker
 • Guldtråden - en äventyrares väg till gud
Biografier & livsberättelser-Anders-Petter Sjödin

Guldtråden - en äventyrares väg till Gud

Art. nr: 410608

  Förhandsbeställning. Kommer preliminärt: 2024-06-25

  259,00 kr
  • Snabba leveranser
  • Personlig service
  • Över 5000 artiklar
  Dela:
  457A4241-B820-406B-9167-C26B27BF088FCreated with sketchtool.1A046288-8442-4F7F-B65F-1304429FE643Created with sketchtool.

  Guldtråden är en inspirerande och berörande berättelse om farmarpojken Anders-Petter Sjödin som ville upptäcka världen och fann Gud. Hans djärva mål som 17-åring var svindlande. Han räddades från Mount Everest av USA:s försvarsminister. Vid ett annat tillfälle blev Sveriges statsminister inkopplad under ett dramatiskt skede. En välkänd ateist blev instrumentell i hans omvändelse.  

  Sjödins liv är fyllt av spännande möten och hissnande äventyr (boken innehåller bland annat ett tidigare opublicerat originalbrev från Vilhelm Moberg). Livsberättelsen sprakar av livslust, nyfikenhet och hopp. Han är ärlig med sina tillkortakommanden och erfarenheter av själens dunkla natt. 

  Äventyraren blev präst och har inspirerat till blomstrande församlingsliv både i Afrika och Sverige. Hans visionära ledarskap med en tydlig Guds kallelse har bland annat resulterat i två framgångsrika kyrkor i Göteborgsområdet Furulundskyrkan och Öjersjökyrkan. Guldtråden i livsväven är kärleken till Jesus, önskan att leva i Gud närvaro och den utmanande öppenheten att vilja ledas av Anden.

  Anders-Petter Sjödin är präst, missionär, inspiratör, lärare och äventyrare. MA i historia och religion från Uppsala universitet samt Doctor of Ministry från Fuller Theological Seminary, USA. Som präst har han varit med och startat två nya samarbetskyrkor: Furulundskyrkan och Öjersjökyrkan utanför Göteborg, varav den senare blivit utnämnd till Årets församling. Anders-Petter är författare till böckerna Sök Guds ansikte (Libris 1996, 2012) och Förvandlad i Guds närvaro (Libris 2010). Han är gift med Pamela och tillsammans har de sönerna Robert och David, samt tre barnbarn.

  INSPIRERANDE NYHETER OCH ERBJUDANDEN!

  Prenumerera på nyhetsbrevet från Bokhandeln