• Snabba leveranser
 • Personlig service
 • Över 5000 artiklar
Kyrksidan
Bilderböcker-Carl-Johan Forssén Ehrlin

Traktorn som så gärna ville somna : en annorlunda godnattsaga

Art. nr: 398696

  Ej i lager. Vi skickar inom 4-8 vardagar.

  149,00 kr
  • Snabba leveranser
  • Personlig service
  • Över 5000 artiklar
  Dela:
  457A4241-B820-406B-9167-C26B27BF088FCreated with sketchtool.1A046288-8442-4F7F-B65F-1304429FE643Created with sketchtool.
  En ny godnattsaga som får barn att somna! Prova den senaste boken i trilogin som hjälpt över 2 miljoner familjer till en lugnare nattning.

  Traktorn som så gärna ville somna är den tredje boken i serien sövande godnattsagor som tagit världen med storm och hjälpt miljontals familjer till en lugnare nattning. Böckerna har revolutionerat hur vuxna hjälper barn att somna och föräldrar från hela världen hyllar de svenska böckerna som hjälpt dem att underlätta nattningarna, på ett nästan magiskt sätt. De första böckerna Kaninen som så gärna ville somna och Elefanten som så gärna ville somna har sålts i över 2 miljoner exemplar och översatts till 46 språk.

  Låt ditt barn vaggas verbalt till sömns i sagan om den röda lilla traktorn Alex som så gärna vill somna. Traktor Alex tar med barnet på en avslappnande och mysig åktur på landet där de bland annat möter vännerna Gäspande Moroten, Lättsövda Leon och de sovande äpplena. Sagan har ett sövande syfte där både språk och utformning uppmuntrar till nedvarvning, stillhet och att somna gott.

  Gör som över 130 000 svenska familjer och börja en ny nattningsrutin som gör läggningen till ett lugnt avslut på dagen. Boken fungerar lika bra vid sovstunder under dagen eller när ditt barn behöver hjälp att komma ned i varv.

  Lovord om Traktorn som så gärna ville somna
  "När jag läser en 'vanlig' saga, somnar sällan mitt barn till boken. Men dessa två kvällar somnar hon innan jag börjar räkna stjärnorna på sidan tre."

  "När vi läser boken om Kaninen och nu även Traktorn somnar vår son mycket snabbt och det finns inte en chans att läsa hela boken för honom innan han somnar."

  "Vi uppskattar massor att det nu kommit nya vänner till Kalle Kanin som vi kan variera med. Speciellt Traktorn. Vår son älskar traktorer."

  INSPIRERANDE NYHETER OCH ERBJUDANDEN!

  Prenumerera på nyhetsbrevet från Bokhandeln