• Snabba leveranser
 • Personlig service
 • Över 5000 artiklar
Kyrksidan
 • Hem
 • Böcker
 • Aldrig mer tillbaka gå
Kristna romaner-Tomas Wallengren

Aldrig mer tillbaka gå

Art. nr: 410792

  Förhandsbeställning. Kommer preliminärt: 2024-05-27

  189,00 kr
  • Snabba leveranser
  • Personlig service
  • Över 5000 artiklar
  Dela:
  457A4241-B820-406B-9167-C26B27BF088FCreated with sketchtool.1A046288-8442-4F7F-B65F-1304429FE643Created with sketchtool.

  Medan Carl och Felicia brottas mellan att följa sin dröm eller slå ner bopålarna i Göteborg, möter de en ung kvinna. Det är uppenbart att allt inte står rätt till med henne. Vem är hon? Vad är det som hänt? De öppnar sitt hjärta för henne, men frågan är om hon kan ta emot en utsträckt hand. Samtidigt kommer tiden närmare då Felicia ska föda deras barn. Frågor för framtiden hopar sig.

  Leona bär på en tung hemlighet, kanske för tung för henne att bära. Utsatt och ensam vandrar hon vilsen på Göteborgs gator. Kanske skulle hennes familj kunna hjälpa henne, men skammen är för stor. En regntung natt på en avlägsen plats kulminerar allt. Finns det någon räddning för Leona?

   

  Aldrig mer tillbaka gå är en fristående bok i Livet-serien, som berättar om Carl och Felicias liv, kärlek och deras kallelse att följa Gud. Genom varje bok går som en röd tråd evangeliets kraft och Guds förvandlande kärlek.

  Ny spännande och stark roman av Tomas Wallengren,   författare till Livet-serien och serien om Drömvandraren.

   

  Sagt om boken och Tomas författarskap:

  "Välskriven, vacker, spännande och intressant." (Elina Löfgren)

  Tomas skriver spännande och närvarande. Han har en fantastisk berättarröst som suger in dig i historien och inte släpper taget. (I min bokhylla)

  Det är märkligt hur Tomas Wallengrens böcker fångar mig som läsare och hur man längtar efter att få dyka in i berättelsen för att se hur det går, då man egentligen behöver göra något annat, men sätter det åt sidan." (Litteraturskafferiet)

  Tomas Wallengren bor i Karlskrona och arbetar som pastor i Frikyrkan Jämjö, samt på Fryshuset i Karlskrona, när han inte är ute och föreläser, predikar och berättar om sina romaner. Aldrig mer tillbaka gå är hans sjunde roman och den fjärde som handlar om Carl och Felicia. Dock är den helt fristående och kan läsas utan att ha läst övriga böcker.

  INSPIRERANDE NYHETER OCH ERBJUDANDEN!

  Prenumerera på nyhetsbrevet från Bokhandeln