Mix av rytminstrument med trälåda

Trälådan innehåller en blandad mix av olika rytminstrument som ger en bra variation i ljud och lockelse. Perfekt för kyrkan och förskolan!

NINO® Percussion erbjuder ett enastående urval av musikinstrument designade speciellt för barn. Det är viktigt att poängtera att NINO® Percussion inte är leksaker. Detta är riktiga musikinstrument, designade med åtanke på säkerhet, hållbarhet, lockelse och funktion. Viktigaste av allt är att de låter rätt och är musikaliska.

LÄS MER HÄR>

Djembe Mini

Cajon

Cajon är ett mycket användbart slagverksinstrument. Den är byggd som en låda. Man sitter på den och spelar med händerna på framsidan.

FLER MODELLER OCH TILLBEHÖR HÄR>

Barnrytmik

Här hittar du böcker för dig som jag arbetar med barnrytmik. Böckerna från förlaget Nyansen är mycket omtyckta. Klicka på titeln "Lilla plutt" här  intill för att se alla böcker i den serien.

Barnnoter

Vi har ett stort sortiment av noter för barn. Både för barnkören och solosång. Sånger som passar vid gudstjänst, dop och många andra tillfällen.

Musikaler

Vi har musikaler för barn, ungdomar och vuxna som passar bra att framföra i t. ex. familjegudstjänsten. Här finns också mässor för ungdomar och vuxna.