Nya barnböcker

Den här hösten erbjuder många nya barnböcker. Bland annat en ny bok av Hanna Blixt i den populära serien Äventyren i Sagofallen. En ny serie för barn i bokslukaråldern är Mysteriet med de gömda skriftrullarna som vill hjälpa barn att upptäcka Bibeln. Här finns nya böcker med flikar för de minsta, två sjunga-med-böcker och böcker på temat annorlunda, unik och värdefull.

Nytt från Munken & Kulan

En ny bok och tre nya CD-skivor med de härliga berättelserna om Munken och Kulan.

Nyheter från Speja Förlag

Speja Förlag är ett kvalitetsförlag som tar fram otroligt fina barnböcker. Flera av deras böcker tar upp angelägna ämnen som barns upplevelse av att vara i krig och flykting, att vara mobbad, rädd eller mörkrädd.

Boken "Det vilda alfabetet" är en fantastiskt fin bok där barnen får lära sig alfabetet.

 

Ny spännande bokserie

Mysteriet med de gömda skriftrullarna är en ny spännande äventyrsserie som hjälper barn att upptäcka Bibeln.

Följ med syskonen Peter och Mary och deras hund Hank när de med hjälp av några urgamla skriftrullar färdas tillbaka i tiden och landar mitt i Bibelns mest spännande äventyr. De upptäcker en värld fylld va under, äventyr och faror. De måste söka efter ledtrådar för att lösa skriftrullarnas hemligheter, annars kommer de att fastna i det förflutna för alltid.

Passar åldern 7-12 år.

Klara, färdiga, hitta!

Nya kartongböcker med flikar.

När barnen slår upp boken kommer de direkt att börja leta efter de gömda sakerna som finns på varje uppslag. De underbara illustrationerna uppmuntrar barnen att titta, peka och lära sig nya ord. Flikarna på varje kartongblad hjälper små fingrar att vända blad medan de lyssnar till den lättlästa bibelberättelsen.

En bok om att vara unik och värdefull

Det här är en berättelse om vänskap, men det är också en berättelse om att vara rädd för det som är främmande, och att inse att alla - var och en med sina unika egenskaper och gåvor - behövs för att göra den här platsen till en bättre plats att leva på.

Sjunga-med-böcker

De här sjunga-med-böckerna kommer vara till stor glädje för både dig och de barn som du sjunger tillsammans med.

I slutet av böckerna finns noter med ackord och melodistämma.

Ny bok av Hanna Blixt

Den Magiska Rustningen är den fjärde delen av succéserien Äventyren i Sagofallen. Spännande böcker för barn i bokslukaråldern.

Spännande bok om Paulus

Skolbussen som Markus brukar åka med ser inte ut som vanligt. Inte bussföraren heller. Och när Markus kliver på bussen börjar hans livs mest märkvärdiga resa – till år 51.

Hållplats år 51 - Markus märkvärdiga resa är en fiktiv berättelse, där vår tid möter en av Bibelns mest spännande berättelser – den om Paulus

Nytt från Pärlan förlag

Pärlan Förlag har många fina nyheter. Böcker för både barn och ungdomar. Böcker som tar upp viktiga ämnen ur barns perspektiv. En ny kapitelbok som passar bra att läsa i adventstid och tredje delen av Markus av Trolyrien.

Uppdrag i Athirion

Draksvärdet är den första delen i Uppdrag i Athirion. Fantasyböcker med kristet innehåll.

En dag upptäcker Ossian och hans bror Ville en port bakom skolvaktmästarens förråd. De kliver in i ett äventyr som leder dem till landet Athirion. Det är ett rike med älvor, drakar, den buttre Erbil och Schedwian med magiska förmågor.

 

En bok om fördomar

Följ med nedför trapporna i en rolig berättelse om överraskande möten, morotstårta och fördomar som kommer på skam. En oemotståndlig högläsningsbok med oväntade vändningar och ljuvliga illustrationer. 

Nya julböcker

Inför julen har det kommit lite nya härliga barnböcker.