• Snabba leveranser
 • Personlig service
 • Över 5000 artiklar
Kyrksidan
 • Hem
 • Noter
 • Julnoter
 • The story of christmas - noter
Julnoter-Evelina Gard

The Story of Christmas - Noter

Art. nr: 400269

Tillvalsprodukter

  400268

  The Story of Christmas - CD

  159,00 kr

  I webblager. Vi skickar inom 1-3 vardagar.

  159,00 kr
  • Snabba leveranser
  • Personlig service
  • Över 5000 artiklar
  Dela:
  457A4241-B820-406B-9167-C26B27BF088FCreated with sketchtool.1A046288-8442-4F7F-B65F-1304429FE643Created with sketchtool.

  Noter till alla låtar från Evelina Gards album The Story of Christmas.
  Nothäfte med melodi, körstämmor och ackord.

  Evelina Gard med sitt fjärde soloalbum ”The Story of Christmas”, med såväl nyskrivet material, som nya arrangemang av några av våra mest älskade julpsalmer och sånger.

  Evelina Gard kan titulera sig sångerska, låtskrivare, producent, arrangör, sångpedagog och körledare och står på alla dessa musikaliska ben samtidigt. Den här hösten är hon aktuell med en ny julskiva, The Story of Christmas där hon bjuder på en blandning av våra mest välkända julpsalmer och sånger med nyskrivet material. Albumet är producerat och arrangerat av Evelina och innehåller bla en dramatisk "Gå Sion Din Konung Att Möta", ett pampig "Dagen är kommen" men även singeln "Låt Julens Klockor Ringa" som andas modern pop, titelspåret "The Story of Christmas" och den medryckande gospeln "One Touch From the King" som samtliga är skrivna av Evelina och tidigare outgivet material. Till och med country får plats, då hon gör Dolly Partons "Once Upon a Christmas" tillsammans med Charlotte Berg och Beatrice Robertsson.

  Evelina: "Min längtan med den här skivan är att få berätta julberättelsen på mitt sätt: sjunga låtarna som jag är uppvuxen med och klä dom i ny dräkt - ge dom nytt liv. De nyskrivna sångerna fångar mycket av det som är jul idag - den ser så olika ut för olika människor, men budskapet är ändå det samma. Det är en kärlekshistoria som vi kommer fortsätta berätta, generation efter generation."

  Evelina har varit aktiv inom musikbranschen i snart två decennier och har hunnit släppa tre album och ett antal ep:s och singlar.  Parallellt med sin sångkarriär är Evelina en uppskattad föreläsare och inspiratör, körledare och sångpedagog. Evelina har också medverlkat på andra artisters skivor, bla Celine Dion, Michael Jonsson, The Master's Voice, John Stoddart och Bengt Johansson och även samarbetat med välkända svenska låtskrivare, musiker och artister som Carola, Putte Nelsson, Sharon Dyall, Frank Ådahl, Ida Sand och Anders Bagge.

  1. Gå Sion din Konung att möta
  2. Hosianna, Davids Son/Vi tänder ett ljus i advent
  3. The Story of Christmas
  4. Strålande Jul
  5. Bereden Väg för Herran
  6. One Touch From The King (Changes Everything)
  7. O helga natt
  8. Immanuel
  9. Grown-up Christmas List
  10. Låt julens klockor ringa
  11. Once upon a Christmas
  12. Varje Årstid
  13. Dagen är kommen (Adeste Fideles)
  14. Jesu, Joy of Man's Desiring / My Desire

  Tillvalsprodukter

  400268
  The Story of Christmas - CD
  159,00 kr
  Finns i lager

  INSPIRERANDE NYHETER OCH ERBJUDANDEN!

  Prenumerera på nyhetsbrevet från Bokhandeln