Mixerbord-Bose

Bose T8s ToneMatch mixer

• Uppdaterade effekter av studiokvalitet och avancerad digital ljudbearbetning.
    • Högkvalitativa effekter såsom kompressor, limiter, de-esser, gate, chorus, flanger, phaser, tremolo, delay och reverb.
    • Bose ToneMatch-bearbetning som ger naturligt sång- och instrumentljud.
    • Digital stereomixer i kompakt format som ger oöverträffad anslutbarhet och kontroll.
    • Åtta förförstärkare av hög kvalitet med XLR-kombinationsuttag för mikrofoner och instrument samt omkopplingsbar fantommatning.
    • Två aux-ingångar för ytterligare källor och fyra aux-sendanslutningar.

Oöverträffad kontroll och bärbarhet

En liten mixer utan kompromisser

Ta kontroll över musiken med T8S ToneMatch mixer – ett kompakt 8-kanaligt gränssnitt särskilt utvecklat för artister. Med en kraftfull DSP-motor och intuitiv användarkontroll ger T8S dynamik, EQ och effekter av studiokvalitet. Integrerad Bose ToneMatch-bearbetning och zEQ ger fantastiskt ljud, i synnerhet tillsammans med en Bose L1 eller F1 för fullständig tonkontroll. Känn dig säker på scenen – robusta T8S har taktila reglage, en lättavläst LED-display och en funktion för att spara scener. T8S – ett måste för riktiga artister.

Kraftfull ljudbearbetning

Ta spelningen till nästa nivå med uppdaterade effekter av studiokvalitet och avancerad digital ljudbearbetning. Med kanaloberoende EQ, dynamik och effekter tar valmöjligheterna aldrig slut. Med Bose ToneMatch-bearbetning får du snabbt perfekt och naturligt sång- och instrumentljud, och zEQ fokuserar tonen för snabba och effektiva justeringar. Tillsammans med Bose L1 och F1-systemen ger T8S-mixern fullständig ljudoptimering.

Perfekt kontroll på scen

På scen blir du ett med T8S tack vare upplysta taktila reglage och indikatorer som möjliggör spontana ljudjusteringar, även på scener med dunkel belysning. Med det användarvänliga kontrollgränssnittet går spelningen som en dans. Med ytterligare funktioner som tap-tempo-delay, integrerad kromatisk tuner och möjlighet att spara scenuppsättningar är du alltid redo för en spelning. T8S är artistens bästa vän på scenen.

Hög anslutningstäthet

Sett till storlek ger T8S stereomixer oöverträffad anslutbarhet och kontroll. Åtta huvudkanaler med förförstärkare av hög kvalitet med XLR-kombinationsuttag för mikrofoner och instrument samt omkopplingsbar fantommatning. Dessutom har T8S fyra aux-sendanslutningar, två aux-ingångar, USB-A- och -B-uttag för uppspelning via USB-enhet eller PC/Mac-anslutning, ett separat hörlursuttag och balanserade ¼-tums analoga TRS- och XLR-utgångar."

Praktisk och alltid redo

Robusta T8S är redo att användas och levereras med en ToneMatch-universalnätadapter och ett magnetiskt skyddsfodral som skyddar reglage och kontakter. En botteninsats på T8S gör det möjligt att använda monteringstillbehör av standardtyp.

Andra tittade också på