Mixerbord-Bose

Bose T4s ToneMatch mixer

Oöverträffad kontroll och bärbarhet

• Uppdaterade effekter av studiokvalitet och avancerad digital ljudbearbetning.
    • Högkvalitativa effekter såsom kompressor, limiter, de-esser, gate, chorus, flanger, phaser, tremolo, delay och reverb.
    • Bose ToneMatch-bearbetning som ger naturligt sång- och instrumentljud.
    • zEQ fokuserar ljudet för ToneMatch-presets och möjliggör snabba och effektiva justeringar.
    • Kanaloberoende ToneMatch, EQ, dynamik och effekter.
    • Dedicerad reverb i aux-sendanslutning 1 och ett globalt delat reverb för användning i alla kanaler.
    • EQ-masterutgång som kompenserar för lokalens akustik.
    • Fullständig tonal optimering vid användning med Bose L1 och F1-systemen.

En liten mixer utan kompromisser

Ta kontroll över musiken med T4S ToneMatch mixer – ett mycket kompakt 4-kanaligt gränssnitt särskilt utvecklat för artister. Med en kraftfull DSP-motor och intuitiv användarkontroll ger T4S dynamik, EQ och effekter av studiokvalitet. Integrerad Bose ToneMatch-bearbetning och zEQ ger fantastiskt ljud, i synnerhet tillsammans med en Bose L1 eller F1 för fullständig tonkontroll. Känn dig säker på scenen – robusta T4S har taktila reglage, en lättavläst LED-display och en funktion för att spara scenuppsättningar. T4S – ett måste för riktiga artister.

Kraftfull ljudbearbetning

Ta spelningen till nästa nivå med uppdaterade effekter av studiokvalitet och avancerad digital ljudbearbetning. Med kanaloberoende EQ, dynamik och effekter tar valmöjligheterna aldrig slut. Med Bose ToneMatch-bearbetning får du snabbt perfekt och naturligt sång- och instrumentljud, och zEQ fokuserar tonen för snabba och effektiva justeringar. Tillsammans med Bose L1 och F1-systemen ger T4S-mixern fullständig ljudoptimering.

Perfekt kontroll på scen

På scen blir du ett med T4S tack vare upplysta taktila reglage och indikatorer som möjliggör spontana ljudjusteringar, även på scener med dunkel belysning. Med det användarvänliga kontrollgränssnittet går spelningen som en dans. Med ytterligare funktioner som tap-tempo-delay, integrerad kromatisk tuner och möjlighet att spara scenuppsättningar är du alltid redo för en spelning. T4S är artistens bästa vän på scen.

Hög anslutningstäthet

Sett till storlek ger T4S stereomixer oöverträffad anslutbarhet och kontroll. Fyra huvudkanaler med förförstärkare av hög kvalitet med XLR-kombinationsuttag för mikrofoner och instrument samt omkopplingsbar fantommatning. Dessutom har T4S två aux-sendanslutningar, två aux-ingångar, balanserade stereoutgångar, två ToneMatch-utgångar för digitalt ljud med extern strömförsörjning, USB-A- och -B-uttag för uppspelning via USB-enhet eller PC/Mac-anslutning, ett separat hörlursuttag och ¼-tums analoga TRS-utgångar.  "

Praktisk och alltid redo

Robusta T4S är redo att användas och levereras med ett magnetiskt skyddsfodral och en ToneMatch-kabel, vilken du kan ansluta direkt till en Bose L1 Model II eller L1 Model 1S och därigenom skapa en praktisk enkabelsanslutning för digitalt ljud och ström. En botteninsats på T4S gör det möjligt att använda monteringstillbehör av standardtyp.