• Hem
Högtalare-Bose

Bose L1 Compact Wireless Bundle - inkl Bluetooth enhet

Ej i lager, skickas inom 4-8 vardagar

Bärbart L1® Compact-högtalarsystem: Bär med dig allt på en gång. Installera på en minut. Fyll rummet med Bose-ljud.

• L1 Compact-system med trådlös anslutning
    • Bose Spatial Dispersion-högtalarteknik fördelar ljudet jämnt över scenen och publiken, även långt ut på sidorna
    • Två ToneMatch-kanaler med fasta förval för en handhållen mikrofon och en akustisk gitarr
    • Inbyggd bashögtalare i strömstativet
    • Två positioner: Omonterad för mindre utrymmen och uppmonterad för större platser
    • Idealiskt för musikframträdanden, mobila DJ:ar, klassrum, affärspresentationer och hemmabruk
    • SoundTouch Wireless Link-adaptern ger smidig streaming och styrning helt trådlöst för musiker och DJ:ar

I L1® Compact-systemet kombineras konventionella PA-högtalare och monitorhögtalare i en enda elegant enhet. Placerat bakom eller bredvid en artist, diskjockey eller konferencier ger systemet bred, jämn ljudtäckning över hela scenen och till publiken – även långt ut på sidorna. Det är vårt minsta, lättaste och mest lättinstallerade L1®-system och väger bara 13,3 kg.

- Bose® Spatial Dispersion™-högtalarteknik fördelar ljudet jämnt över scenen och över publiken – även långt ut på sidorna.
    - Två ToneMatch®-kanaler med fasta förinställningar för en handhållen mikrofon och en akustisk gitarr
    - Inbyggd bashögtalare i powerstand
    - Två positioner: Omonterad för mindre utrymmen och uppmonterad för större platser
    - Idealisk för musikframträdanden, mobila diskjockeys, klassrum, affärspresentationer och andra evenemang

Stort ljud. Liten "låda".
    Nu kan du få Bose ljudkvalite i stort sett på alla spelningar, evenemang och händelser. L1® Compact-systemet är tillräckligt litet för att passa i bakluckan eller baksätet och den innovativa designen gör installationen snabb och enkel. Du kan använda det i hopdraget för mindre utrymmen eller i ett högre, utdraget läge för större rum. Ingen extra utrustning att bära. Inga tunga högtalare att lyfta upp på stativ. Inga högtalarkablar.

En annan sorts högtalare
    L1® Compact-systemets slimmade högtalare fördelar ljudet tydligt och jämnt i rummet, tack vare Boses Spatial Dispersion-teknik. Högtalarens ovanliga vertikala form gör att den skiljer sig från konventionella PA-högtalare – och har en mycket positiv effekt på ljudtäckningen. Publik och bandmedlemmar långt ut på sidorna hör samma tydliga, välbalanserade ljud som de längst fram.

L1® Compact-högtalarna är mindre än de i L1® Model 1S- och II-system, men ger jämförbar horisontell ljudtäckning. Högtalarna L1® Model IS och Model II projicerar ljudet längre med mindre volymbortfall än L1® Compact-högtalarna.

Integrerat system
    Med L1® Compact-systemet behöver du inte bära med dig separata förstärkare, mixrar eller bashögtalare. De är redan inbyggda. Systemets powerstand har en inbyggd bashögtalare och förstärkare, samt en inbyggd mixer vilket ger totalt fyra ingångar och två utgångar.

Kanal 1 är en mikrofoningång med en anpassad ToneMatch®-förinställning för en handhållen dynamisk mikrofon. Förinställningen optimerar automatiskt en handhållen mikrofons ton när den används med L1® Compact-systemet.

Kanal 2 tar emot upp till tre ingångar samtidigt, inklusive en gitarr eller keyboard eller något annat instrument, DJ-mixer, MP3-spelare, bärbar dator eller projektor. En anpassad ToneMatch®-förinställning optimerar ljudet från akustiska gitarrer.

L1® Compact-systemet: ljudprestanda, enkel installation och allt kan bäras med på en gång. Endast från Bose.