• Snabba leveranser
 • Personlig service
 • Över 10 000 produkter
Kyrksidan
D0BEF6A1-9102-41A7-B9AA-5D814433489FCreated with sketchtool.
Digitalflygel-Roland

Roland GP609-PE - Svart pianolack

Art. nr: 400725

  Beställningsvara, kontakta oss!

  109 999,00 kr
  • Snabba leveranser
  • Personlig service
  • Över 10 000 produkter
  Dela:
  457A4241-B820-406B-9167-C26B27BF088FCreated with sketchtool.1A046288-8442-4F7F-B65F-1304429FE643Created with sketchtool.

  GP609 är flaggskeppet i Rolands klaviatursortiment, och är en mycket exklusiv digitalflygel med en spelkänsla i absolut världsklass. Så här skriver Roland själva om GP609:

  GP609 är en flygel utan kompromisser. Du kan uppleva känslan av en traditionell flygel vars klang ofta varit kärnan för musik i över 300 år. Du kan också utforska de ändlösa kreativa möjligheterna som erbjuds av den senaste digitala teknologin. Sedan Roland skapade världens första anslagskänsliga elektroniska piano 1974 har vi blivit ledarna för digital innovation för piano - och den nya GP609 ger konkret form för vår tro att avancerad teknologi och produktkunskap kan föra din musik framåt.

  Om du behöver övertyga dig om att teknologi och tradition kan samexistera så sätt dig vid en Roland GP609 Digital Grand. Detta luxuösa instrument erbjuder alla typer av musiker en sublim flygelupplevelse, där teknologi och en autentisk spelkänsla sammanfogas med klassisk flygeldesign. Låt dig inspireras av ett instrument som kombinerar den senaste ljudmotorn med en helt ny klaviaturmekanik, förbättrat flerkanals högtalarsystem och ett antal digitala fördelar - tillsammans med fantastiska ljud som kommer att inspirera till lysande spel många år framöver.

  Om du har spelat akustiskt piano i många år kan du ha åsikten att inget annat kan återskapa den förtrollande klangen och känslan. Slå an en tangent på GP609 och tänk igen. Det senaste digitala instrumentet har Rolands erkända SuperNATURAL Piano Modeling vilken återskapar hela den ljudskapande processen i ett akustiskt piano för en fyllig och komplex klang. Du kommer att inspireras av en unik klaviatur som kombinerar trä och gjutet material för bra spelkänsla och hållbarhet och även de mest krävande pianisterna som använder avancerade spelsätt kommer att vara nöjda med den uttrycksfulla, progressiva fortepedalen.

  Trots att den är packat med avancerad teknologi är GP609 betryggande traditionellt när det gäller stil. Här är klassiska linjer kombinerat med en utrymmesbesparande flygelmöbel och den finns i två olika finishar; svart eller vit pianolack.

  En av glädjefaktorerna med en traditionell akustisk flygel är den majestätiska naturliga klangen och projektionen. Uppenbarelsen är att Roland GP609 får samma uppmärksammande effekt tack vare ett inbyggt ljudsystem vars specialdesignade flerkanals audioteknologi ger en omfamnande klang som verkar komma från instrumentets inre. Oavsett om du spelar hemma - eller i större rum från restaurang och hotellobby till kyrka och konsertlokal - kan du förlita dig på en kraftfull, uttrycksfull och kontrollerbar klang som fyller rum.

  Nuförtiden spelar pianister ofta till sina favoritlåtar sparade på deras smartphones. Med inbyggt stöd för trådlös Bluetooth, tar GP609 ett steg till genom att låta dig strömma musik genom pianots kraftfulla interna högtalare vilket ger en betydligt mer engagerande upplevelse. Installera Rolands gratisapp Piano Partner 2 på din surfplatta så kan du ha roligt och lära dig spela piano utan sladdar - tack vare Bluetooth-teknologi.

  Flygeln är ett förfinat och majestätiskt instrument med en kraftfull och uttrycksfull klang. Dess graciösa utseende skänker en klassisk elegans till samtliga interiörer - oavsett om det är hemma eller i ett offentligt rum. Trots att den är odiskutabelt vacker är det inte helt utan utmaningar att äga en akustisk flygel. Tänk på regelbundna kostnader för stämning och underhåll av klaviaturen såväl som tyngden som gör den svår att flytta på. GP609 undviker dessa problem tack vare ett antal digitala fördelar som gör det lätt att glädjas åt en flygel på scen - eller hemma - utan kostnaderna eller besvären.

  INSPIRERANDE NYHETER OCH ERBJUDANDEN!

  Prenumerera på nyhetsbrevet från Bokhandeln