• Snabba leveranser
 • Personlig service
 • Över 5000 artiklar
Kyrksidan
Traditionellt-Emilia Lindberg

Se det väller fram en flod - CD

Art. nr: 395275

  I webblager. Vi skickar inom 1-3 vardagar.

  169,00 kr
  • Snabba leveranser
  • Personlig service
  • Över 5000 artiklar
  Dela:
  457A4241-B820-406B-9167-C26B27BF088FCreated with sketchtool.1A046288-8442-4F7F-B65F-1304429FE643Created with sketchtool.

  Den mycket uppskattade sångerskan Emilia Lindberg med hennes Aage Samuelsens-favoriter på svenska. Härlig country/dansband med kristet budskap.

  "Hej! Återigen är det med stor glädje jag kan presentera en ny CD för er! Den här gången känns det extra speciellt, eftersom jag valt att tolka en av mina stora favoriter inom den kristna musiken, Aage Samuelsen. Vi har i vår familj ofta sjungit och spelat hans fantastiska sånger, med stor glädje och inspiration. Jag har många gånger förundrats över hur han på samma gång kunde skriva så innehållsrika men ändå enkla texter, med tydligt budskap om vem Jesus är, vad han har gjort och kan göra. Aage var enligt min mening expert på att förmedla evangeliet i melodi och text och min förhoppning är att vi kan bevara hans sångskatt och fortsätta att sjunga sångerna han fick och skapade. På den här skivan får du höra några av mina favoriter, tolkade till viss del kanske på ett nytt sätt. Jag hoppas att du gillar det du hör och att du tycker jag gjort sångerna rättvisa. Jag tror att genom allt, så är Herren för människan, sin skapade avbild. Vi är alla oändligt älskade av honom och på grund av det så gav Han sitt liv för oss. Som titelspår har jag valt  "Se det väller fram en flod" som handlar om precis det, att det aldrig är kört. Idag börjar resten av ditt liv, idag är Gud för dig. Se det som en uppmuntran och som sista versen säger "Han uppreser dig, hur sjunken du än är". Gud välsigne dig och Tack för att DU har köpt skivan!"
  - Emilia Lindberg

  1. Herren är min herde allt gör han väl
  2. Se det väller fram en flod
  3. Det är jubel och fröjd i min själ
  4. Jesus ifrån Nasaret förmår
  5. Bak stjärnors myriader
  6. Ingen är så full av nåd här
  7. En trofast vän för hela livet
  8. Jerusalem, mitt hem
  9. Jesus är livet för mig
  10. Jag har mött Jesus Krist
  11. Jag är härligt löst och fri
  12. Till harpors spel med segerpsalm i handen
  13. O Jesus du som fyller allt i alla

  INSPIRERANDE NYHETER OCH ERBJUDANDEN!

  Prenumerera på nyhetsbrevet från Bokhandeln