• Snabba leveranser
 • Personlig service
 • Över 5000 artiklar
Kyrksidan
 • Hem
 • Musik & film
 • Musik
 • Lovsång
 • Alla dagar - cd
Lovsång-Jeanette Alfredsson

Alla dagar - CD

Art. nr: 401961

Tillvalsprodukter

  Alla dagar

  Alla dagar

  159,00 kr

  I webblager. Vi skickar inom 1-3 arbetsdagar

  129,00 kr
  • Snabba leveranser
  • Personlig service
  • Över 5000 artiklar
  Dela:
  457A4241-B820-406B-9167-C26B27BF088FCreated with sketchtool.1A046288-8442-4F7F-B65F-1304429FE643Created with sketchtool.

   

  Det är åtta år sen den senaste skivan från Jeanette Alfredsson. En lång tid för en person som har sjungit och spelat in lovsång sedan 1987. Men svårigheter i livet kom emellan och fick allting att stanna upp. En utmattning med påföljande sjukskrivning fick Alfredsson att tro att hon var färdig med musiken, att hon hade gjort sitt. "Det gick inte att skapa men det gick att vara", säger hon.

  Det var i tron och Gudsrelationen som hon fann ny styrka, glädje och en väg vidare. Men trots det kvarstod känslan av att ha gjort sitt inom musiken. Det var inte förrän känslan hade landat i acceptans som det började hända. Människor började höra av sig: genom sms, meddelanden på Facebook, med långa hälsningar på mejl. Alla med variationer på temat uppmuntran. Människor delade vad hennes musik hade fått betyda i deras liv: budskapen, texterna, hennes röst mm. Många uttryckte att de ville höra mer!

  Lusten att fortsätta skapa återvände och processen mot den nya skivan Alla dagar satte igång. Denna gång ville Alfredsson göra saker och ting annorlunda. Inte skriva allt själv utan samarbeta mer med andra. I producenten Johan Åsgärde fanns samarbetet hon längtade efter och Åsgärde har med varsam hand gett Alfredssons nya sånger sin allra bästa form. Produktionsmässigt låter det nutid utan att Alfredssons uttryck och ton försvinner. Duon har även skrivit sånger tillsammans bl.a andra singeln "I stormen", en sång som är särskilt betydelsefull för Alfredsson och som sätter ord på hur tillbedjan kan se ut från livets skuggsida.

  Alla dagar innehåller 10 nya sånger på svenska. Fem sånger är nya, svenska översättningar av utländska lovsånger bl.a. de internationellt stora sångerna "Reckless love" (Den ofattbara kärleken) och "All hail King Jesus" (Upphöj Kung Jesus) som nu ges ut på svenska för första gången. Tre av sångerna är Alfredssons egna och två har hon skrivit tillsammans med Åsgärde. Helheten är en samling sånger som rymmer alla dagar, hela livet. Sånger som kan ackompanjera livets resa genom både glädje och sorg där Jesus får vara det fasta ankaret. Eller uttryckt på ett annat sätt av Alfredsson själv "sånger för uppsträckta, knäppta, utsträckta och inbjudande händer. Sånger för både gudstjänst och konsert".

  1. Den ofattbara kärleken
  2. I stormen
  3. För evigt vill jag sjunga
  4. Upphöj kung Jesus
  5. Kom Jesus kallar
  6. Godhet och nåd
  7. Du är (Halleluja)
  8. Treenighet  
  9. Guds och lammets sång 
  10. Sänd Ditt regn - Herre kom

  Tillvalsprodukter

  INSPIRERANDE NYHETER OCH ERBJUDANDEN!

  Prenumerera på nyhetsbrevet från Bokhandeln