• Snabba leveranser
 • Personlig service
 • Över 5000 artiklar
Kyrksidan
D0BEF6A1-9102-41A7-B9AA-5D814433489FCreated with sketchtool.
 • Hem
 • Musik & film
 • Musik
 • Julmusik
 • I denna natt blir världen ny - cd
Julmusik-Carola

I denna natt blir världen ny - CD

Art. nr: 350703

  I webblager. Vi skickar inom 1-3 arbetsdagar

  79,00 kr
  • Snabba leveranser
  • Personlig service
  • Över 5000 artiklar
  Dela:
  457A4241-B820-406B-9167-C26B27BF088FCreated with sketchtool.1A046288-8442-4F7F-B65F-1304429FE643Created with sketchtool.

  En ny ljuvlig julskiva med en av de mest välkända svenska artisterna: Carola.

  Betlehem - platsen där historiens vingslag fortfarande slår. I ett fattigt stall i denna stad skedde en gång något som gav världen nytt hopp och förändrade mänsklighetens historia på ett så genomgripande sätt att vår tideräkning utgår från den händelsen.

  Åtta år efter den första 'Jul i Betlehem' sökte vi oss tillbaka till denna laddade plats där jorden tog himlen i sin famn. Vi ville åter hämta inspirationen därifrån in i nya tolkningar av julens sånger. Och vi fick verkligen uppleva att vi kunde gå ännu djupare in i en musikalisk värld av nya melodier och orientaliska stämningar.

  Det som en gång hände i Betlehem griper varje dag in i enskilda människors liv över hela vår jord. Gud kom som gäst till jorden, så som han dagligen kommer till var och en som tar emot honom. Födelsens under i Betlehem sker igen och igen, och varje ny jul påminner oss om undret. varje jul är vårt eget glädjefyllda fi rande, en bekräftelse på att Gud handlar i våra liv. Att sjunga julens sånger där allt fick sin början är att ta del i pilgrimsvandringen genom julens budskap som igen och igen berättar den underliga och underbara historien, så som herdarna och de vise männen gjorde det den första gången.

  Sen vårt förra besök har många gett upp att leva i Betlehem. Muren som nu omringar den lilla staden är ett vittnesbörd om hur människor behöver fridsfurstens ankomst. Murarna vi reser runt oss själva och våra egna liv är ytterligare ett tecken för samma behov. Vi önskar att vi alla, var och en av oss, skall bli berörda av julens mirakel, så kärleken kan spränga murar och bryta ner allt som skiljer oss från Gud och från varandra.

  Erik Hillestad och Carola

  1. Stilla natt
  2. Lyss till änglasångens ord
  3. Gläns över sjö och strand
  4. I denna natt blir världen ny
  5. Her kommer dine arme små
  6. När det lider mot jul
  7. Vid betlehem en vinternatt
  8. Ett barn är fött på denna dag
  9. Mariavisa
  10. Jul, jul strålande jul
  11. Marias vaggsång
  12. This child
  13. Go, tell it on the mountain
  14. Nu tändas tusen juleljus

  INSPIRERANDE NYHETER OCH ERBJUDANDEN!

  Prenumerera på nyhetsbrevet från Bokhandeln