• Snabba leveranser
 • Personlig service
 • Över 5000 artiklar
Kyrksidan
 • Hem
 • Musik & film
 • Musik
 • Instrumentalt
 • Silvertoner - andliga favoriter i instrumentalversion - cd
Instrumentalt

Silvertoner - Andliga favoriter i instrumentalversion - CD

Art. nr: 375628

  Ej i lager. Vi skickar inom 4-8 vardagar.

  59,00 kr
  • Snabba leveranser
  • Personlig service
  • Över 5000 artiklar
  Dela:
  457A4241-B820-406B-9167-C26B27BF088FCreated with sketchtool.1A046288-8442-4F7F-B65F-1304429FE643Created with sketchtool.

  Under några kalla höstdagar spelades Silvertoner in på SAE:s stora studio i Solna. Några av Sveriges bästa musiker samlades för att tillsammans forma de sånger som de alla sedan sin barndom burit med sig.
  Resultat blev en skiva som är varm, innerlig och nära, och där de kända melodierna får hitta nya vägar och spelas i ett nytt ljus.

  Skivan är producerat av Mike Eriksson som är en av landets mest erfarna producenter och kapellmästare och har tidigare jobbat bland annat med Carolas Credoskiva. Mike har en unik förmåga att hitta detaljer och nyanser som bygger produktionens karaktär lyfter fram det bästa ur alla medverkande.
  Som saxofonist finns Jonas Thander med, som med en ljuvlig känsla ger utrymme åt melodier och nya tolkningar. Jonas har under de senaste åren turnerat på de stora arenorna i världen till ett flertal olika artister och det är ingen överdrift att säga att han just nu är vår mest skickliga och eftertraktade saxofonist.
  Johan Franzon spelar trummor och är en legend i branschen. Idag hör man honom på i stort sett varje radioproduktion, eller ser honom i TV på idol eller bakom Tomas Ledin.
  Erik Mjörnells fingertoppskänsla för melodier är använd på många svenska produktioner och konserter, och Eriks förmåga på den nylonsträngade gitarren ger produktionen mycket av dess innerlighet och värme.
  Andreas Grenholm medverkar på elgitarr och har synts bland annat på sommarkrysset de närmaste åren. Andreas har en speciell ton och smakfulla uttryck lyfter sångerna.
  Joakim Ågrens varma och intima spel har anlitats av många svenska artister, och Joakims hjärta för lovsång speglar mycket av hans melodier på den här skivan.
  På piano tillsammans med Mike Eriksson medverkar Daniel Stenbaek som är ett känt namn för den som någon gång lyssnat på gospel i Sverige. Daniel har spelat med de flesta, och tillsammans med Cyndee Peters har han flera hundra spelningar i ryggen.
  På hammondorgel och piano finns även Samuel Hector med som har en underbar gåva med sin känsla för harmonier och sättningar.

  1. Jesus kär gå ej förbi mig 
  2. Det urgamla kors 
  3. Vilken vän vi har i Jesus 
  4. Saliga visshet 
  5. O store Gud 
  6. Långt bortom rymder vida 
  7. Härlig är jorden 
  8. Peace in the valley 
  9. Hela vägen går han med mig 
  10. Jag nu lämnar allt 
  11. Bred dina vida vingar

  INSPIRERANDE NYHETER OCH ERBJUDANDEN!

  Prenumerera på nyhetsbrevet från Bokhandeln