• Snabba leveranser
  • Personlig service
  • Sedan 1954
D0BEF6A1-9102-41A7-B9AA-5D814433489FCreated with sketchtool.

Tips på material till

Söndagsskola

Visst är det spännande och roligt med söndagsskola? Samtidigt vet du som jobbar med det att det ibland kan vara en utmaning att komma på vad man ska berätta om och vad man ska hitta på för aktiviteter och pyssel. Här vill vi tipsa dig om lite olika material för söndagsskolan som många av våra kunder använder.

Lukasgatan

Lukasgatan är ett material som introducerar personer och berättelser i evangelierna på ett lekfullt sätt. Det kan användas i söndagsskolan likaväl som på barnsamlingar under veckan.

Utgångspunkten för samlingarna är själva Lukas­gatan, som sätts upp som ett härligt blickfång på en eller flera väggar. Gatan kan skapas på många olika sätt, beroende på hur vägbilderna i materia­let kombineras. Längs vägen sätts bilder av hus och personer upp, och det är dessa personer som berättar om sina liv. Sexton personer ingår i höstterminens upplägg, bland annat Marta och Maria, Jairos, Sackaios, den fattiga änkan, Gabriel, Maria och en herde.

Till samlingarna finns också förslag på rekvisita, samtalsfrågor och aktiviteter.

      

Himmelrik - Ett material för barn från 4 år

Söndagsskolmaterial för åldrarna 4–8 år
Himmelrik är ett söndagsskolmaterial som följer kyrkoårets rytm. Bibelberättelserna är oftast hämtade ur någon av de bibeltexter som hör till söndagens tema. I denna del finns material för hela vårterminen. Vissa söndagar finns i två versioner, vilket gör att innehållet totalt omfattar material till 34 träffar.

      

Karibo - Ett material för barn från 7 år

Karibo är ett material för barnverksamheten, exempelvis kyrkans miniorträffar och söndagsskola. Innehåller lektioner, tips på lekar, pyssel och andakt. Varje träff innehåller: Förslag på text att läsa ur Stora Berättarbibeln, alternativt en nyskriven berättelse som inkluderats i materialet, Samtalsfrågor till berättelsen, Praktiskt pyssel att göra, Pysselblad (kopieringsunderlag), Två lektips, Andakt, med anknytning till temat i berättelsen.

      

Den röda tråden genom GT & NT

Detta material vill verka för att öka bibelkunskapen och intresset för Bibeln. 
Inspirerande bibelsamlingar för 9-12 åringar som hjälper dig som barnledare att på ett pedagogiskt och kreativt sätt presentera Bibeln för barnen i din barngrupp.
En stor plansch med en översikt över Gamla testamentet eller Nya testamentet medföljer varje bok.

      


ALLT MATERIAL TILL SÖNDAGSSKOLA OCH BARNTIMMA HITTAR DU HÄR>


Artiklar i samma kategori

Rekommenderade artiklar

Missa inte erbjudanden!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev