• Snabba leveranser
 • Personlig service
 • Över 5000 artiklar
Kyrksidan
Ledarmaterial

Sjung språket - Ledarhandledning

Art. nr: 403718

  I webblager. Vi skickar inom 1-3 arbetsdagar

  300,00 kr
  • Snabba leveranser
  • Personlig service
  • Över 5000 artiklar
  Dela:
  457A4241-B820-406B-9167-C26B27BF088FCreated with sketchtool.1A046288-8442-4F7F-B65F-1304429FE643Created with sketchtool.

  Sjung språket – ledarhandledningen är en metodisk handledning till ett arbetssätt där sången och musiken är pedagogiken för att lära sig svenska.

  Under flera år har Räddningsmissionen tillsammans med Svenska kyrkan i Bergsjön jobbat utifrån övertygelsen att det är ett framgångsrikt arbetssätt. Många sånger har vuxit fram under den tiden och nu är de samlade i "Sjung språket - ledarhandledningen". De flesta sångerna är skrivna till olika teman efter önskemål från lärare och pedagoger.  Här har vi samlat 55 sånger som du kan lyssna på, läsa texter, kopiera, göra sånghäften och använda.

  Materialet vänder sig till dig som är pedagogisk ledare för olika former av SFI-undervisning och svenskaträning. Exempel på sådana sammanhang kan vara skolan, språkcaféer i kyrkor och andra ”träna svenska-sammanhang” som är mer eller mindre organiserade. Sångerna och handledningen riktar sig också till alla som behöver ett extra stöd eller ett komplement till hur man ska jobba med språkträning och inlärning i en större eller mindre grupp, där flera av deltagarna har olika språklig bakgrund och olika förutsättningar utbildningsmässigt och socialt.

  Texter utan notskrift finns att ladda ner gratis på www.sjungspraket.se. Alla sånger är inspelade och finns att lyssna på. Du kan hitta dem på We are voice, Spotify, YouTube och www.sjungspraket.se.

  INSPIRERANDE NYHETER OCH ERBJUDANDEN!

  Prenumerera på nyhetsbrevet från Bokhandeln