Det finns många olika appar för att läsa e-böcker. Om du inte redan har någon installerad i din Android-enhet får du ett förslag här på en av de vanligaste apparna. Observera att vi på Nya Musik bara säljer själva e-boken. Vi kan inte ge support på teknisk utrustning eller appar. Där hänvisar vi till tillverkarnas egna manualer och support.


Bluefire Reader

  1. Börja med att ladda ner appen Bluefire Reader från Google Play. Ladda ner här>
  2. Om du inte har ett användarkonto hos Adobe (Adobe-ID), så behöver du skapa ett.
  3. Du behöver auktorisera ditt användarkonto hos Adobe genom att skriva in dina uppgifter när du startar Bluefire Reader första gången. Om du redan har Bluefire Reader sedan tidigare, men inte har auktoriserat Adobe så kan du göra det under infosymbolen.
  4. Logga in på ditt konto på www.nyamusik.se. Klicka på "Mina beställningar". Gå in på din senaste beställning, klicka på någon av länkarna vid respektive produkt för att ladda ner dem.
  5. Klicka sedan på ”Ladda ned” vid det format du vill hämta. Välj något av formaten Epub – Vattenmärkt, Epub – Adobe DRM, PDF – Vattenmärkt, PDF – Adobe DRM.
  6. Slutligen klickar du på ”Öppna i..” och väljer Bluefire Reader.

Det är viktigt att du auktoriserar Bluefire Reader mot ett Adobe-ID. Vad som händer annars är att en bok med Adobes kopieringsskydd DRM blir låst till installationen av Bluefire Reader på din Androidenhet. Då kommer du inte att kunna läsa den på någon annan enhet.

 

<Tillbaka till information om digitala produkter