Hur fungerar det?


Köp

Lägg den eller de e-böcker och ljudböcker du vill köpa i kundkorgen. Gå till kassan. Följ instruktionerna där och slutför ditt köp.


Ladda ner

Logga in på ditt konto. Klicka på "Mina beställningar". Gå in på din senaste beställning, klicka på någon av länkarna vid respektive produkt för att ladda ner dem.


Läs/lyssna

Luta dig tillbaka och läs din e-bok eller lyssna på din ljudbok i dator, surfplatta eller smartphone. Längre ner på sidan får du lite tips om vad som behövs.


 

Vad är en e-bok?

En e-bok är en bokpublikation i digital form, bestående av text, bilder eller både och. Du laddar ner dem i din dator, surfplatta eller smartphone. En fantastisk möjlighet att kunna ta med sig ett helt bibliotek av böcker på resan.

Du kan läsa en e-bok på din dator, surfplatta eller smartphone. Välj någon av enheterna nedan för att få lite tips.

iPhone, Ipad (iOS)>

Android>

Dator>

 

Det finns många olika appar och program för att läsa e-böcker. Observera att vi på Nya Musik bara säljer själva e-boken. Vi kan inte ge support på teknisk utrustning eller appar. Där hänvisar vi till tillverkarnas egna manualer och support.


 

Vad är en ljudbok?

En ljudbok är en röstinspelning av en bok som du kan lyssna på i t. ex. bilen eller tåget när du reser eller i din smartphone när du är ute och går. En ljudbok kan du lyssna på i din dator, surfplatta eller smartphone.

På en dator använder du vanligtvis Windows Media Player eller iTunes.

På en iOS-enhet (iPhone, iPad) använder du Apples egen musikapp. För att lyssna på din bok i Apples musikapp behöver du föra över e-boken via iTunes på din dator.

På en Android-enhet kan du använda t. ex. Google Play Musik eller annan valfri musikspelare.

 

Det finns många olika appar och program för att lyssna på ljudböcker. Observera att vi på Nya Musik bara säljer själva ljudboken. Vi kan inte ge support på teknisk utrustning eller appar. Där hänvisar vi till tillverkarnas egna manualer och support.

Mer information

På e-böcker och ljudböcker som du köper i vår webbutik är det ingen ångerrätt. Eftersom de är digitalt levererade kan de inte återlämnas.

Här hittar du lite mer information om de olika format som det finns på e-böcker och ljudböcker. Dessutom kan du läsa om kopieringsskydd och digital vattenmärkning.

Format på e-böcker och ljudböcker>

Kopieringsskydd och digital vattenmärkning>