• Snabba leveranser
 • Personlig service
 • Över 5000 artiklar
Kyrksidan
Skönlitteratur för ungdomar-Joanna Hjalmarsson

Morgonrodnad

Art. nr: 408763

Tillvalsprodukter

  398056

  Efter regn

  49,00 kr

  Ej i lager. Vi skickar inom 4-8 vardagar.

  169,00 kr
  • Snabba leveranser
  • Personlig service
  • Över 5000 artiklar
  Dela:
  457A4241-B820-406B-9167-C26B27BF088FCreated with sketchtool.1A046288-8442-4F7F-B65F-1304429FE643Created with sketchtool.

  Morgonrodnad - Del 2 om Moa och Caspian. Uppföljaren till Efter regn.

  I slutet av hösten, när allt fortfarande kändes så tungt och jobbigt, kände Moa hur Gud gav henne ett löfte. Ett löfte om att vintern är över, regntiden slut och förbi. Att blommorna nu visar sig på marken och att sångens tid har kommit.

  Moa ler när hon tänker på hur Gud höll löftet han gav henne. För på samma sätt som snön smälte i hagar och trädgårdar, visade sig också blommorna i hennes liv, när sådant hon bett för och önskat så länge äntligen blir verklighet.

  Trots dessa glädjeämnen blir livet inte en dans på rosor. För när sommaren går mot sitt slut flyttar hennes älskade Caspian plötsligt tusen kilometer norrut, till Kiruna, för att börja på rymdgymnasiet, Minna sviker än en gång och till råga på allt hotar pappa att lämna familjen. Ensamheten är tung att bära.

  Men Moa har bestämt sig för att följa Gud, oavsett omständigheter. Hennes ridlärare Fredrika är mer än villig att undervisa och förmana om Guds vägar, men beslutet har ett så högt pris är frågan hur mycket Moa är beredd att betala för sin tro?

  Morgonrodnad är en uppföljare till Efter regn. Vi får fortsätta följa den nu fjortonåriga Moa och hennes liv med skola, familj, hästar, kärlek och tro. Boken är också en utmaning till varje person som kallar sig Jesu efterföljare. Låter du det beslutet påverka sättet du lever ditt liv? Och hur mycket är du villig att ge upp för att hålla fast vid din tro?

  OM FÖRFATTAREN:

  Joanna Hjalmarsson är 23 år och är missionär inom YWAM, Ungdom med Uppgift, i Linköping där hon bland annat är med och leder lärjungaskolan och missionsresor. Joanna har tidigare skrivit ungdomsboken Efter regn som hon skrev utifrån sin längtan att leda unga tjejer in i sin rätta identitet hos Fadern och visa dem på Guds ovillkorliga kärlek. I Morgonrodnad fortsätter berättelsen om personerna i den första boken. Eftersom Joanna själv har en stor kärlek till hästar finns det även en stor portion av detta i även denna bok.

  INSPIRERANDE NYHETER OCH ERBJUDANDEN!

  Prenumerera på nyhetsbrevet från Bokhandeln