• Snabba leveranser
 • Personlig service
 • Över 10 000 produkter
Kyrksidan
D0BEF6A1-9102-41A7-B9AA-5D814433489FCreated with sketchtool.
 • Hem
 • Böcker & biblar
 • En stilla viskning - hur du hör guds röst
Tro & vägledning-Mark Batterson

En stilla viskning - hur du hör Guds röst

Art. nr: 406263

  Ej i lager. Skickas inom 4-8 vardagar.

  199,00 kr
  • Snabba leveranser
  • Personlig service
  • Över 10 000 produkter
  Dela:
  457A4241-B820-406B-9167-C26B27BF088FCreated with sketchtool.1A046288-8442-4F7F-B65F-1304429FE643Created with sketchtool.

  Gud talar än idag. Kan du höra hans stilla viskning?

  Den röst som med ett ord skapade kosmos är samma röst som delade Röda havet mitt itu och fick solen att stå stilla mitt på dagen. En dag kommer denna röst att göra allting nytt, men också här och nu talar den till oss! Rösten är Guds, och Bibeln visar att Gud ofta talar i en viskning. Inte för att göra det svårt att höra honom, utan för att vi ska komma närmare.

  Många har svårt att tro att Gud talar än idag. Kanske talade han en gång i tiden till sitt folk på märkliga sätt, men talar Gud här och nu? Ja, det tror Mark Batterson. Och han vill presentera Guds sju kärleksspråk för oss. Alla är unika och helt och hållet gudomliga. En del av dem kan vi redan ana oss till, men andra kommer som en överraskning.

  Upptäck Guds sju språk

  När vi lär oss ta in rätt våglängd och tolka varje enskilt språk kan vi få ledning både i enkla och livsavgörande valsituationer. Bibeln, Önskningar, Dörrar, Drömmar, Människor, Maningar och Lidande. Batterson ger oss nyckeln till de olika språken.

  Guds stilla viskning kan besvara våra mest brännande frågor, befria oss från våra värsta rädslor och förverkliga våra vildaste drömmar. Upptäck hur enkelt det är att höra Guds röst på alla områden i livet!

  MARK BATTERSON tjänstgör som förste­pastor i National Community Church (www.theater­church.com) som han grundade 1996 i Washington, och som numera är en av Amerikas mest innovativa och inflytelserika kyrkor. NCC är en kyrka med elva gudstjänster på olika ställen i biosalonger runt om i Washingtons storstadsregion. NCC äger och driver dessutom det största caféet på Capitol Hill, Ebenezer’s. Mark har doktorerat vid Regent University och många av hans böcker har hamnat på New York Times bästsäljar­lista, där­ibland Chase the Lion, The Circle Maker, In a Pit with a Lion on a Snowy Day, Wild Goose Chase, The Grave Robber och If. Mark är gift med Lora, och de bor på Capitol Hill med sina tre barn.

  Röster om boken

  ”Mark Batterson kan som få fånga fantasin med det skrivna ordets hjälp. Hans personliga berättelser och bibliska övertygelser leder dig ett steg vidare när du uppmuntras att dag för dag lära dig uppfatta Guds röst. Öppna hjärtat, eller ännu viktigare öronen, för att än en gång höra Guds viskning. Han längtar fortfarande efter att få tala till sitt folk.”

  — Brian Houston, grundare av Hillsong Church

  ”Om du längtar efter att höra Guds röst är det just den här guideboken du behöver. Jag har blivit mycket välsignad av Mark Battersons personliga och vägledande ord i En stilla viskning. Boken vimlar av praktiska råd och djupaste vishet. Den hör till den sortens böcker som man inte kan lägga ifrån sig. Den kommer att på ett nytt sätt öppna dina ögon och öron för Gud.”

  — Christine Caine, grundare av Propel Women och författare till boken Unashamed

  ”’Hur kan jag höra Guds röst?’ är en av de vanligaste frågor jag får som pastor. I En stilla viskning bringar Mark Batterson reda i förvirringen och visar vägen till en djupare och närmare relation med Gud. Vi gissar mindre och uppfattar mer.”

  — Steven Furtick, pastor i Elevation Church och bästsäljande författare

  ”Det går inte en dag utan att jag frågar Herren vad jag ska göra. Jag behöver hans råd och längtar efter hans ledning. Därför välkomnar jag den här boken. Jag önskar att den ska bringa mitt hjärta i samklang med Guds.”

  — Max Lucado, pastor och författare

   

  Andra tittade också på

  INSPIRERANDE NYHETER OCH ERBJUDANDEN!

  Prenumerera på nyhetsbrevet från Bokhandeln