• Snabba leveranser
 • Personlig service
 • Över 5000 artiklar
Kyrksidan
D0BEF6A1-9102-41A7-B9AA-5D814433489FCreated with sketchtool.
 • Hem
 • Böcker
 • Du är utvald
Tro & vägledning-Emmeli Ahlander

Du är utvald

Art. nr: 409512

  I webblager. Vi skickar inom 1-3 arbetsdagar

  349,00 kr
  • Snabba leveranser
  • Personlig service
  • Över 5000 artiklar
  Dela:
  457A4241-B820-406B-9167-C26B27BF088FCreated with sketchtool.1A046288-8442-4F7F-B65F-1304429FE643Created with sketchtool.

  AKTIVERA DINA GÅVOR, TRÄNA DINA TANKAR OCH LEV DET LIV DU ÄR KALLAD TILL!

  Längtar du efter något mer? Känner du att du är skapad för ett syfte men inte vet vad eller på vilket sätt du ska hitta och förverkliga det? Vill du kroka arm med din skapare för att följa ditt kall i din vardag, ditt liv eller ditt arbete? Behöver du inspiration, riktning och ett tydligt ramverk som ger verkligt resultat?

  Gör dig redo att aktivera dina gåvor med utvald-metodens 6 nycklar: handfasta verktyg du kan arbeta med steg för steg för att både utmana och inspirera dig att nå ditt syfte och din potential! Se saker i nytt ljus genom bokens över 100 verktyg och tips:

  Bli trygg och säker i din identitet

  Upptäck de människor du ska omge dig med

  Aktivera dina gåvor och det du har till förfogande

  Utforska din vision, våga tänk och dröm storslaget

  Eliminera rädslor och bryt motståndet

  Låt dig förvandlas och se saker i ett nytt ljus

  Inta din plats och ta steg mot din framtid 

  Var den du är, kliv ut i ditt kall och följ drömmen i ditt hjärta.

   

  Coachen, utbildaren och författaren Emmeli Ahlander utrustar och utbildar grupper och individer till ett andligt självförtroende och ett starkt inre ledarskap. Hon är grundare av Sveriges största digitala plattform för personer som vill växa och utvecklas i sina liv och kallelseuppdrag med hjälp av bibliska principer, struktur och coachning. Hon är också grundare till Utvald-metoden, som hon utbildar i genom sin podd, verktyg och program.

   

  "Den här boken handlar om att Gud vill och kan använda oss. Att vi har ansvar att låta det vi gör dofta av Guds rike, även 'världsliga saker' som till exempel vår vardag och arbetsliv. Äkta guld helt enkelt." 

  Britta Bolmenäs, pastor och författare

  "Jättestor hjälp för dig som vill hitta din plats i livet eller växa och mogna som människa. Den här boken passar alla, män och kvinnor i alla åldrar. Läs, njut och upptäck dina gudagivna gåvor."

  Christer Karlsson, pastor och missionär

  "Du får följa med på en personlig resa om sårbarhet och förvandling! Boken gynnar både dem som är nya i tron och utmanar oss som gått med Jesus hela livet!" 

  Johanna Ivarsson, socialpedagog

  INSPIRERANDE NYHETER OCH ERBJUDANDEN!

  Prenumerera på nyhetsbrevet från Bokhandeln