• Snabba leveranser
 • Personlig service
 • Över 5000 artiklar
Kyrksidan
Tro & vägledning för barn-Kathryn Slattery

Min vän Jesus : evangeliet för barn

Art. nr: 386384

  I webblager. Vi skickar inom 1-3 vardagar.

  105,00 kr
  • Snabba leveranser
  • Personlig service
  • Över 5000 artiklar
  Dela:
  457A4241-B820-406B-9167-C26B27BF088FCreated with sketchtool.1A046288-8442-4F7F-B65F-1304429FE643Created with sketchtool.

  Berätta för dina barn om den bästa vän de någonsin kan få. 
  Alla kristna föräldrar önskar för sina barn att de ska få lära känna och älska Gud. Min vän Jesus berättar inte bara de goda nyheterna om Jesus utan visar också för barnen hur de själva kan få en personlig relation med honom. På ett tydligt, lättförståeligt sätt och med ett uppfriskande språk, som passar barn i alla åldrar, avslutas boken med en kärleksfull bön som leder barnen in i denna livsförvandlande vänskap med Jesus.

  "En av de bästa böckerna för unga människor om Jesus som jag stött på" - Madeleine L'Engle, vinnare av Newberrymedaljen och författare till barnboksklassikern Ett veck i tiden.

  "En underbar bok som gör evangeliet så enkelt och lättförståeligt, utan att förlora något av dess skönhet." -Dr. Norman Vincent Peale, grundare av det kristna magasinet Guideposts.

  Kathryn Slattery har länge varit redaktör på kristna magasinet Guideposts och är författare till flertalet böcker, däribland If I could ask God anything, Lost and Found, och många fler. Min vän Jesus har tidigare getts ut under namnet Gospel for Kids och blev då en klassiker som getts ut på flera språk. Nu ges den ut på nytt, med ny illustratör och även på svenska. Kathryn och hennes man är föräldrar till två vuxna barn.

  INSPIRERANDE NYHETER OCH ERBJUDANDEN!

  Prenumerera på nyhetsbrevet från Bokhandeln