• Snabba leveranser
 • Personlig service
 • Över 5000 artiklar
Kyrksidan
Tro & vägledning för barn-J. Warner Wallace , Susie Wallace , Rob Suggs

Kristendomen bevisad; för unga

Art. nr: 405472

  I webblager. Vi skickar inom 1-3 arbetsdagar

  159,00 kr
  • Snabba leveranser
  • Personlig service
  • Över 5000 artiklar
  Dela:
  457A4241-B820-406B-9167-C26B27BF088FCreated with sketchtool.1A046288-8442-4F7F-B65F-1304429FE643Created with sketchtool.

  KRISTENDOMEN BEVISAD för unga

  UTRED JESUS MED EN RIKTIG BROTTSUTREDARE

  Bara för att någon säger någonting behöver det inte vara sant. Hur ska man veta vad man ska tro?

  Utredare J. Warner Wallace är väl bekant med spänningen i utredningar där mycket står på spel. I denna bok får du vara med och använda brottsutredarnas egna färdigheter för att avslöja sanningen om kristendomen. Du kommer att pröva vittnen, föra anteckningar som en riktig utredare och granska bevis. Ta dig an det viktigaste fallet av dem alla: fallet Jesus!

  Den här boken är en klassiker vad gäller kristen apologetik - och nu finns den även på svenska! Kristendomen bevisad - för unga - kan verkligen göra hela skillnaden för att förstå varför vi faktiskt tryggt kan vila i Bibelns budskap om Jesus. Det här är en viktig bok - på riktigt!

  SAGT OM: Kristendomen bevisad för unga kommer att inspirera dina barn att söka sanningen och att älska Jesus. Den kommer att ge dem en ny fascination för Bibeln och uppmuntra dem att bli den typ av sanningsutredare som kan göra skillnad i vår värld. JEFF MYERS, PhD, ordförande för Summit Ministries

  Denna bok erbjuder våra ungdomar en fast grund för deras tro och förbereder en ny generation kristna ledare inom kyrkan. JORDY OCH EMILY NELSON, föräldrar och fotbollsspelare (Jordy) i Green Bay Packers

  OM FÖRFATTAREN: J. WARNER OCH SUSIE WALLACE har undervisat barn och ungdomar i kyrkan i över tio år. Wallace är mordutredare, specialiserad på kalla fall, och han har medverkat i Dateline, Fox News och TruTV. Han har skrivit böckerna Cold-Case Christianity, Gods Crime Scene och Forensic Faith.

  Författare: J. Warner Wallace och Susie Wallace, med Rob Suggs

   

  INSPIRERANDE NYHETER OCH ERBJUDANDEN!

  Prenumerera på nyhetsbrevet från Bokhandeln