• Snabba leveranser
 • Personlig service
 • Över 5000 artiklar
Kyrksidan
Tro & vägledning för barn-Mats Molén

Dinosaurier, apmänniskor och Gud

Art. nr: 400104

  I webblager. Vi skickar inom 1-3 vardagar.

  189,00 kr
  • Snabba leveranser
  • Personlig service
  • Över 5000 artiklar
  Dela:
  457A4241-B820-406B-9167-C26B27BF088FCreated with sketchtool.1A046288-8442-4F7F-B65F-1304429FE643Created with sketchtool.

  Det här är en bok om att förstå saker. Om att förstå vad vi vet, vad vi tror att vi vet och att förstå att man inte kan veta allt. Det handlar om dinosaurier, om apmänniskor och om Gud.

  Ur innehållet:
  Att tänka kritiskt
  Kommer vi från aporna?
  Har vi funnits här i flera miljoner år?
  Dinosaurier och den stora översvämningen
  Big bang
  Om Gud och Bibeln

  Mats Molén är känd som någon som står upp för Gud som vår skapare och som naturvetare där han gett oss böcker som Vårt Ursprung? och en av initiativtagarna till tidningen Genesis, som betytt mycket för många både unga och vuxna. Nu kommer en bok som på ett lätt överskådligt sätt och mer komprimerat och enkelt möter barn och ungas frågor kring evolution, skapelse, Big Bang, apmänniskor och mycket mer som de möter i skolan. Med andra ord är detta en mycket viktig bok!

  Detektiven Mortimer följer med läsaren genom boken med tanken att alla kan lära sig att tänka lite grann som en deckare eller forskare för att lista ut hur allting är. Det kallas att tänka kritiskt och handlar inte bara om att säga ?Nej! eller att bara säga emot. I den här boken handlar det kritiska tänkandet om att försöka ?tänka till? och hitta riktiga lösningar på problem.

  OM MATS MOLÉN:
  Mats är geovetare och författare till flertalet böcker, bland annat Vårt ursprung?, Livets uppkomst, och Evolutionslåset. Han är en flitigt anlitad föreläsare om Skapelsetro och driver skapelsemuseet Den förhistoriska världen i Umeå, samt har tidigare varit ordförande för föreningen Genesis. Han bor i Umeå tillsammans med sin hustru. Man kan komma i kontakt med honom, eller läsa mer om olika frågor kring bland annat skapelsetro, på hans hemsida: www.matsmolen.se.

  INSPIRERANDE NYHETER OCH ERBJUDANDEN!

  Prenumerera på nyhetsbrevet från Bokhandeln