• Snabba leveranser
 • Personlig service
 • Över 5000 artiklar
Kyrksidan
Sorgeböcker för barn-Lisa Ånskog

Liv, lilla Liv och livets slut

Art. nr: 395503

  I webblager. Vi skickar inom 1-3 vardagar.

  159,00 kr
  • Snabba leveranser
  • Personlig service
  • Över 5000 artiklar
  Dela:
  457A4241-B820-406B-9167-C26B27BF088FCreated with sketchtool.1A046288-8442-4F7F-B65F-1304429FE643Created with sketchtool.

  På äldreboendet längst ner på våran gata bor vår vän Liv. Liv är från Norge. Hon har alldeles vitt, lockigt hår, glada ögon och smala, långa fingrar. Hennes lilla rum på äldreboendet är prydligt och lekfullt på samma gång, som ett dockhus ungefär. Liv skrattar ofta. Nästan jämt.

  Men så kom den dagen då jag förstod att allt skulle bli annorlunda ?

  En varm bok för många åldrar om livet, dess skönhet och skörhet, och om döden som en odramatisk och naturlig del av det.

  Längst upp på vår gata, nära skogen och skolan, bor jag, min lillebror, lillasyster, mamma och pappa. Längst ner på vår gata ligger ett äldreboende.

  Där bor vår vän Liv. Liv är från Norge. Hon har alldeles vitt, lockigt hår, glada ögon och smala, långa fingrar. Hennes lilla rum på äldreboendet är prydligt och lekfullt på samma gång, som ett dockhus ungefär. Liv skrattar ofta. Nästan jämt.

  Men så kom den dagen då jag förstod att allt skulle bli annorlunda ?

  Liv, lilla Liv & livets slut är en varm bok för många åldrar om livet, dess skönhet och skörhet, och om döden som en odramatisk och naturlig del av det.

  Det här är boken om Liv, som har levt ett långt liv och varit med om mycket. Men det är lika mycket en bok om mötet mellan människor och om att se varandra. Om att vi alla är viktiga och om att döden kan vara något ljust och vackert, ett hopp. Det är alltså både historien om Liv, men också om lilla Liv, hennes bröder, och deras möte med den äldre Liv, en bok som påminner oss om ?varandra? och ?nuet? och dess rikedomar.

  OM FÖRFATTAREN:
  Lisa Ånskog är en 37-årig trebarnsmamma, mitt uppe i de ljuva småbarnsåren. Sedan 11 år bor hon i vackra Floda utanför Göteborg. Hon är en trogen naturälskare med lekfullt sinne som stortrivs när huset är fullt av liv, samtidigt som hon är en älskare av stillhet. Liv, lilla Liv och livets slut är hennes första bok, som hon både illustrerat och skrivit text till.

  INSPIRERANDE NYHETER OCH ERBJUDANDEN!

  Prenumerera på nyhetsbrevet från Bokhandeln