• Snabba leveranser
 • Personlig service
 • Över 5000 artiklar
Kyrksidan
Kapitelböcker-Kristina Wikström

Julen vi aldrig glömde

Art. nr: 408072

  I webblager. Vi skickar inom 1-3 vardagar.

  159,00 kr
  • Snabba leveranser
  • Personlig service
  • Över 5000 artiklar
  Dela:
  457A4241-B820-406B-9167-C26B27BF088FCreated with sketchtool.1A046288-8442-4F7F-B65F-1304429FE643Created with sketchtool.

  Det närmar sig jul i den lilla staden Storängsbyn. För barnen Rosenkvist betyder det många äventyr, stora som små. Valter, som är barnens farbror, kommer på besök och en helt ny familj har flyttat in nära dem. Tvillingarna hittar något hemligt i kyrkan och Edvard, som är barnens vän, tappar bort sin fickkniv, vilket leder till ett helt annat, mycket farligare äventyr.

   

  Följ en familj och deras vänner under 24 oförglömliga dagar i sekelskiftets Sverige fram till julafton. Gotthard, Lilian, Anette och deras vänner får möta glädje och sorg, men också upptäcka trons bärande kraft. När allt läggs samman är detta julen som de aldrig ska glömma. Julen vi aldrig glömde Kristina Wikström ...en julberättelse där vi får möta glädje och sorg, men också massor av värme i vintermörkret ... (Gullis lästips)

   

  I Julen vi aldrig glömde får vi följa en familj under sekelskiftet, i medgång och motgång. Här finns både en spännande historia, men också massor av värme i vintermörkret. Det är också ett budskap om trons bärande kraft samt om vårt hjärtas kallelse, förutom att tänka på andra. Under den tid som utspelar sig fanns där många fattiga, och det finns i vår tid många paralleller och mycket att samtala kring med barnet. Boken är utformad så att den har 24 kapitel, vilket gör att den fungerar utmärkt att läsa som en julkalender som avslutas på julafton. Den är också fylld av härlig julnostalgi och belyser julens kärleksfulla budskap.

   

  Julen vi aldrig glömde är den andra delen i bokserien om barnen i Lillängsbyn, nu i reviderad upplaga och med nytt omslag.. Varje bok är fristående och kan läsas i den ordning man vill, men flätas ändå samman. Del 1 är Den annorlunda sommaren och del 3 Oviss vår ges ut även den våren 2022.

  INSPIRERANDE NYHETER OCH ERBJUDANDEN!

  Prenumerera på nyhetsbrevet från Bokhandeln