• Snabba leveranser
 • Personlig service
 • Över 5000 artiklar
Kyrksidan
Kapitelböcker-Birgitta Rasmusson

En godhet som räcker för alla

Art. nr: 406057

  I webblager. Vi skickar inom 1-3 vardagar.

  129,00 kr
  • Snabba leveranser
  • Personlig service
  • Över 5000 artiklar
  Dela:
  457A4241-B820-406B-9167-C26B27BF088FCreated with sketchtool.1A046288-8442-4F7F-B65F-1304429FE643Created with sketchtool.

  En Tillsammans-bok för barn (6-9 år) och vuxna. Här berättas utifrån fårens perspektiv – med fantasi och värme – om Psalm 23 i Bibeln. Den brukar kallas ”Herdepsalmen” och i boken får läsaren möta den gode Herden och hans får. Det är en tänkvärd skildring av godhet och förlåtelse, utanförskap och sorg, vänskap och överraskningar.

  Boken innehåller reflektionsfrågor för både barn och vuxna. På bokens hemsida finns extramaterial.

  Birgitta Rasmusson är pastor sedan 1983. Hon har kombinerat det med andra deltidstjänster, bland annat familjerådgivare i kommunal regi och studieledare på ALT, Akademi för ledarskap och teologi.


  Sagt om En godhet som räcker för alla
  ”’Hör nu alla lamm så kära / ni får alltid komma nära / Jag lovar att er alla bära…’ Birgittas bok, som bygger sin berättelse på Psalm 23, är en spännande och fascinerande historia utifrån lammens och fårens perspektiv. Den rymmer humor, glädje och allvar som gör det svårt att sluta läsa då man väl börjat. Boken kan med fördel läsas för både barn och vuxna och ger många uppslag till goda samtal! Jag vill varmt rekommendera denna fina berättelse till enskilda och grupper av olika slag!”Stig Gunnar Petrone, pastor och andlig vägledare.

  ”Bra bok för barn och ungdomar. Man får vara med om en massa äventyr med Ullis och Gullis och de andra lammen. Vi låtsades att vi var lammen Ullis och Gullis, för de lekte och pratade och sjöng mycket. Herden var så snäll och god, precis som Jesus. Den här boken gjorde det lättare att förstå Bibeln.”
  Noomi 9 år och Martha 8 år

  INSPIRERANDE NYHETER OCH ERBJUDANDEN!

  Prenumerera på nyhetsbrevet från Bokhandeln