• Snabba leveranser
 • Personlig service
 • Över 5000 artiklar
Kyrksidan
Bilderböcker-Tuva Petersson

Innan du fanns

Art. nr: 406934

  I webblager. Vi skickar inom 1-3 vardagar.

  149,00 kr
  • Snabba leveranser
  • Personlig service
  • Över 5000 artiklar
  Dela:
  457A4241-B820-406B-9167-C26B27BF088FCreated with sketchtool.1A046288-8442-4F7F-B65F-1304429FE643Created with sketchtool.

  Innan du fanns längtade jag efter dig. Du bodde där, i min längtan ...

  Hela dagarna sprang du runt och lekte. Sprang och sprang och sprang det fortaste du kunde. Du var så snabb! Vissa dagar klättrade du högst upp bland trädkronorna. Andra dagar satt du bara tyst och lyssnade efter ett hjärta någonstans. Men en dag längtade jag så mycket efter dig att du blev till.

  En bok om att vara efterlängtad och älskad

  En bok om varje människas särskilda unikhet

  En bok om var just du fanns ... innan du fanns

  En helt fantastisk debut av en ny ung författare och illustratör. Innan du fanns är djupt berörande, vacker och så stark om varje människas unikhet. Det här är en bok som både förälder och barn kommer att vilja läsa om och om igen och varje gång bli gripen av. En bok med ett starkt budskap och bilder med underbara detaljer och härligt drömska färger där man kan hitta något nytt varje gång.

  Tuva Petersson är 21 år och uppvuxen i den lilla hamnorten Mönsterås. När jag som liten frågade mina föräldrar var jag var innan jag fanns, brukade de svara mig: Du var en längtan hos Gud. Som barn föreställde jag mig alltid denna längtan som en plats. En ljus plats fylld av lek och många andra barn. Längtan efter att förstå varifrån vi kommer och varför vi finns till har följt mig genom åren. Det var ur detta barnaminne, och ur denna längtan, som idén till boken Innan du fanns så småningom föddes.

   

   

  INSPIRERANDE NYHETER OCH ERBJUDANDEN!

  Prenumerera på nyhetsbrevet från Bokhandeln