• Snabba leveranser
 • Personlig service
 • Över 5000 artiklar
Kyrksidan
Andaktsböcker & bönböcker för barn-Alan Parry

Nalles böner

Art. nr: 330094

  I webblager. Vi skickar inom 1-3 vardagar.

  95,00 kr
  • Snabba leveranser
  • Personlig service
  • Över 5000 artiklar
  Dela:
  457A4241-B820-406B-9167-C26B27BF088FCreated with sketchtool.1A046288-8442-4F7F-B65F-1304429FE643Created with sketchtool.

  Nalle och hans vänner har fått en egen bok med böner för allt som kan hända en vanlig dag: mat och bus, tårar och kramar - och aftonbönen som hjälper både stora och små att somna tryggt.

  Linda och Alan Parry har tidigare gjort Nalles bibel och Godnattböner

  Sagt om boken:

  "Nalles böner av Alan och Linda Parry är vid första anblicken ingenting märkligare än en barnbok av en sort som bara drunknar i mängden. Men läs i den lite, och en värld öppnar sig. Perfekt för föräldrar som vill förmedla en kristen tro eller tradition men som står handfallna då det gäller att ta till ord. Här finns böner för morgon och kväll, enkla, korta och rakt på sak."
  Sofia Torvalds, kyrkpressen

  "... en charmig bok för de allra minsta."
  JI, Stridsropet

  "Nalles böner är en söt liten bönbok med lockande utseende. Framsidan föreställer en nalle och hela boken är utskuren runt denna björn, så att boken får formen av en nalle. Inuti ryms flera bilder av Nalle och hans kompisar samt tio böner från ´På morgonen´ till ´När det är dags att sova´, varav två bordsböner. Idén och bilderna kommer från de engelska upphovsmännen, medan bönerna är skrivna av svenska författare som Margareta Melin och Margareta Murray-Nyman. En mysig bok för små- och förskolebarn."
  Anna Dunér, Katolskt Magasin

  "Nalles böner är en underbart söt bönbok för de allra minsta. Den innehåller böner på rimmad vers som är lätta att lära sig utantill för alla olika tillfällen under dagens lopp. Att illustrationerna av Nalle och hans kompisar är fantastiskt gulliga gör ju inte saken sämre. Barns böner blir så naturliga och självklara. Inte bara godnattbönen ´Gud som haver´, utan som tröst och som tack för allt."
  Kristen Musikmedia

  INSPIRERANDE NYHETER OCH ERBJUDANDEN!

  Prenumerera på nyhetsbrevet från Bokhandeln